FORMACIÓ A GEORGIA

Nom del formació
The Art of Mind Lines: Emphaty for change

On
Tbilisi, Georgia

Quan
Del 2 al 8 de juny

Temàtica
Durant la formació els participants reran eines de comunicació empàtica i de resolució de conflictes, que poden utilitzar tant en la seva vida personal, com per a millorar el seu compromís social. Empathic communication es basa en tres aspectes de comunicació: la self-empathy, l’empathy, i l’honest self-expression. Durant el projecte s’analitzaran dinamiques de conflicte, per tal d’aconseguir instruments de repte i de construcció de pau.

Objectius
– Desenvolupar una actitud crítica
– Sortir de la zona de comfort per tal de descobrir-se
– Maximitzar el potencial dels participants
– Desenvolupar competències comunicatives i de resolució de conflicte
– Tenir una experiència intercultural única
– Aumentar la participació activa dels joves

Metodologia
La metodologia implementa els conceptes de “learning by thinking” i “learning by doing”. El primer concepte condueix a l’acció de reflexionar en el procès d’avançar cap algún objectiu, i saber extreure’n un coneixement. El segon, manifesta la importancia de la motivació i la passió que enriqueixen l’experència d’aprendre. La metodologia està basada en tècniques de desenvolupament i repte individuals i grupals, mitjançant simulacions creatives que connecten els continguts amb experiences personals.

Llengua vehicular
Anglès. Tot i que no tenir un bon comandament de la llengua no serà motiu d’exclusió.

Qui pot participar?
Busquem 4 joves, entre 18 i 35 anys, que no tinguin gaira experiència amb el món de l’associacionisme, que estiguin en procès de buscar els seus interessos, que encara no tinguin clara la seva visió de futur relacionada amb el treball, que els costi prendre decisions, i que desitgin millorar el seu estil comunicatiu o la resolució de conflictes.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. Així com pagar els gastos de gestió a l’organització d’acollida, 30€. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir els costos.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari en anglès i, en cas de ser seleccionats, rebreu la confirmació al vostre e-mail.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org

Anuncis