EVS a Sicília

On
Campobello di Licata , Sicilia

Es tracta d’un entorn rural, amb molt potencial en el sector enogastronimic i el turisme cultural.

Quan
Del 4 de setembre de 2017 al 4 de maig de 2018

Organització d’acollida: on desenvolupareu el vostre voluntariat
ARCHEOCLUB fa 20 anys que acull voluntaris SVE, i ha desenvolupat una investigació arqueològica important al llarg d’aquest temps. Actualment gestionen una nova estructura, el CENTRE DE KALAT, un edifici de 1000m2 per a la promoció d’activitats culturals i juvenils, amb l’objectiu de dinamitzar l’herència local, la cultura, i les iniciatives europees, emprenedores, etiques, no lucratives i autosostenibles.

Tasques i objectius del voluntari

Dins del centre de Kalat, es faran 4 tasques, que portaran a terme 4 voluntaris diferents. Totes elles relacionades amb la dinamització de l’entorn.

La tasca del voluntari català serà la de gestionar l’acollida dels convidats a Archeoclub i contribuir a enfortir l’atractiu local i la identitat dels recursos mitjançant la gestió dels recursos d’Archeoclub. Contribuir en la promoció de trobades de joves internacionals en recursos atractius (Happening) i tallers (Interns) amb joves talents internacionals.

 

Perfil del voluntari

  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Estar interessat en el turisme
  • Es valora si és coneixedor d’alguna llengua estrangera
  • Es valora que conegui l’àmbit de la mobilitat internacional

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari
http://goo.gl/forms/0Wez02E3gS1GgmpQ2 i esperar a què et contactem. Si estàs interessat per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis.
Data límit d’inscripció: 20 de juliol

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Anuncis