Servei de voluntariat europeu

Nom del projecte
Aïol EVS

On

Marsella, França

Quan
25/06/2018 – 24/08/2018

Organització on es desenvoluparà el voluntariat
The Maison Pour Tous (MPT) del barri del Panier/Joliette forma part de l’entitat de lleure Léo Lagrange Mediterranee Leisure. Es tracta d’un centre dirigit a joves, que proposa activitats que estimuli la seva creativitat i els permeti descobrir la seva independència.

Tasques
– Els voluntaris contribuiran a desenvolupar les activitats per joves en el sector d’infància (3-9 anys) i joventut (10-16 anys)
– Donar suport a l’organització durant els esdeveniments i activitats que es realitzin dins del centre i fora del centre, mitjançant metodologies d’educació no formal.
– Realitzar un petit vídeo durant l’estada de SVE

Perfil del voluntari
Busquem dos voluntaris que tinguin:
– Tenir entre 18 i 30 anys
– Estar interessats en treballar amb joves i en l’educació en el lleure
– Es valorarà positivament tenir coneixement basic de francès
– Es valorarà positivament tenir coneixements mínims de vídeo

Condicions d’acollida
El voluntari rebrà 355 euros mensuals, per tal de cobrir el menjar i els diners de butxaca.
A l’agost, el voluntari tindrà una setmana de vacances que podrà aprofitar segons li convingui.
El voluntari s’allotjarà en una habitació compartida, amb l’altra persona amb qui també compartirà missió. El pis està ben equipat i serà compartit amb altres 4 voluntaris europeus.

Cost
Participar en un Servei de Voluntariat Europeu no té cap cost: El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El cost dels bitllets d’anada i tornada també està cobert fins a un màxim de 180€. Això sí, t’has de fer soci/a de La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any a fi de donar suport a les nostres activitats.

Què cal fer per participar
Emplena aquest formulari i envia el teu Curriculum Vitae i Carta de motivació. Envia el teu Curriculum Vitae i Carta de motivació a info@vibria.org. Es valoraran les candidatures per ordre d’arribada.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png