ESLOVÈNIA

Us volem informar que aquest intercanvi juvenil té unes condicions especials pel que fa al preu i als requisits de participació. Això es deu a les polítiques internes de l’associació d’acllida. Us animem a que hi doneu un cop d’ull, fa molt bona pinta!!!

Nom
CRITICIZE – SUGGEST – ACT

Quan
11– 18 agost 2016

On
L’activitat es realitzarà a Eslovenia. Els primers dies a Izola, i la resta a Ljubljana. Durant l’intercanvi els participants estaran dividits en grups i viatjaran en diferents ciutats del país.

izola_orig


Tematica

L’organització d’acollida, NO EXCUSES, vol impregnar als joves a esdevenir actius i involucrats en el seu àmbit local, i millorar les seves competències per tal de fer efectives accions a la seva comunitat, i extendre el concepte de “criticar-proposar-actuar” a altres joves. Durant l’intercanvi es treballaran 5 etapes de gestió d’un projecte social: iniciació, planificació, execució, control i tancament. Això permet, no només augmentar els coneixements actuals sinó també fa possible l’inici d’un projecte propi.

Objectius
– Empoderar els participants per a que puguin treballar a la seva comunitat local

– Entendre el concepte de gestió de projectes.
– Conèixer i interactuar amb diferents cultures

grupoQui pot participar
Joves d’entre 15 i 23 anys. Com a excepció en els intercanvis juvenils, es demana joves que siguin membres d’alguna organització jove (CAU, Ateneu, Esplai…). No és important tenir experiència previa en gestió de projectes, però si un bagatge mínim en organitzacions socials. En segon lloc, i també com una excepció, els participants han de tenir un nivell d’anglès suficient per a poder treballar i debatre en aquesta llengua. 

Costos
En aquest intercanvi la UE cobreix el 100% dels costos de menjar, allotjament i viatge (màxim un cost de 170€). De totes maneres, com a excepció als intercanvis habituals, es demana una quota extra de participació:

– 60€ per a les persones que apliquin abans del 31 de maig de 2016
– 80€ per a les persones que apliquin més tard del 31 de maig de 2016. L’últim dia per a inscriure’s és el 20 de juny!
Això és deu a polítiques internes de l’associació d’acollida –No Excuse Slovenia– que vol garantir una qualitat molt alta de l’estada.
A més a més, s’ha d’aportar la inscripció habitual a La Víbria Intercultural, per aquells que encara no en formeu part, de 30€, que son vàlids per tot un any.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari

https://docs.google.com/forms/d/1dUwgPIPzgRX5MYuZUd7AB8QdduYX1tFkhu-NhuWN3sg/viewform.
Entrareu directament en un procès de selecció, que el farà 
l’associació eslovena d’acollida.
És molt important que durant aquest procès us poseu en contacte amb nosaltres, per avisar-nos que us heu inscrit, això facilitarà els tramits en el cas que us elegissin, on també ens haurieu d’avisar de la bonanova i fariem els tràmits per a que aixequeu el vol!
El nostre contacte és info@vibria.org 

MOLTA SORT!!!

Anuncis