EVS a Dinamarca

Nom del voluntariat
Climate Action and Environmental Advocacy

On
Copenhaguen, Dinamarca

Quan
De l’1 de març al 22 de desembre de 2018

Organització d’acollida
Crossing Borders és una ONG que educa i empodera joves amb l’objectiu de què esdevinguin ciutadans actius i globals. Es tracta d’un equip multicultural amb la seu a Copenhaguen, i treballen tan amb projectes nacionals com internacionals, amb el focus posat en el diàleg intercultural.

Tasques i objectius del voluntari
El projecte consisteix en difondre informació en relació a tematiques de clima, i fer campanya de pràctiques més sostenibles pel bé del planeta.
Al llarg dels 10 mesos, el voluntari ajudarà en el procès de disseny i implementació de la campanya informativa, que es promoura en diversos events nacionals com
‘Folkemødet’ (una trobada a la illa de Bornholm que inclou polítics). Tindràs l’oportunitat d’aprendre de diferents iniciatives, dibuixar noves competències i guanyar experiència d’un equip multidisciplinar.
Altres tasques que també es duran a terme:
– Acompanyar l’equip de formadors en escoles, on fan tallers en diferents temes d’interés global com ara migració, zones de conflicte i sostenibilitat
– Assistir als events setmanals i mensuals de les oficines de Crossing Borders, on persones locals i internacionals es troben per compartir menjars i històries
– Contribuir a la comunitat Crossing Borders mitjançant els mitjans de comunicació
– Escriure un blog i artícles a la premsa

Perfil del voluntari

  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Interessats en el mediambient i la sostenibilitat
  • Motivació, entusiasme i creativitat

Suport lingüístic
Curs de danés o anglés, segons la motivació

Habitatge
El voluntari/a viurà en un pis al centre de la ciutat.

Per moure’s per la ciutat tindran l’oportunitat d’utilitzar una bicicleta.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge també està covert, però té un badget màxim de 275€.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar a què et contactem. Si estàs interessat per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. Ja veuràs que seeguidament ens has d’enviar un CV i una carta de motivació, però tot això s’explica en el mateix formulari.

Data límit d’inscripció: 25 de febrer

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Anuncis