EVS A DINAMARCA

On
Copenhaguen, Dinamarca (University college UCC)

Quan
Del 28 d’agost del 2017, al 24 de maig de 2018

Qui pot participar
Els participants han de tenir entre 18 i 30 anys. Han de tenir ganes de tenir iniciativa, desenvolupar les seves propies idees i treballar en equip. Alguna base d’anglès pot ser d’ajuda

Llengua vehicular
Danès i anglès

copenhagueVoluntariat de què?
Els voluntaris estaran treballant a la universitat UCC, al Departament d’Internacionalització, dirigit pel cap de Internacionalització Mette Jørgensen. El departament genera activitats d’internacionalització a través dels diferents departaments, com la Setmana Internacional a la UCC, conferències, i el foment d’un entorn d’estudi i estudiants intercultural. Els voluntaris estaran en contacte diari amb el cap de departament i els dos assessors del departament, que guiarà als voluntaris en el seu treball diari. El departament organitzarà un horari setmanal per al voluntaris, així com supervisió i suport als voluntaris en les seves tasques. Un consultor en el departament funcionarà com a mentor voluntari i donarà suport als voluntaris en els seus processos d’aprenentatge. Durant el 2016, els estudiants UCC van establir la Xarxa Internacional d’Estudiants (ISN). Els voluntaris també treballaran en estreta col·laboració amb aquesta associació d’estudiants i donaran suport al seu treball. ISN és un actor clau en la creació d’una dirigida pels estudiants ambient d’estudi internacional a la UCC. ISN entre altres coses, organitza esdeveniments socials per estudiants internacionals i busquen fomentar una major integració dels estudiants danesos i internacionals. Les tasques principals inclouen la comunicació; xarxes socials, relacions públiques i coordinació d’esdeveniments. A més, els treballs consistiran en la planificació i coordinació d’esdeveniments socials al campus.

Condicions
El voluntari s’allotjarà en un apartament amb un altre voluntari en la mateixa situació de voluntariat.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Ompliu aquest formulari
 https://goo.gl/forms/teSaPQBXKLbmxo0h1 que se’ns redireccionarà seguidament.
Data límit d’inscripció: 15 de febrer

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis