SVE a Itàlia

Nom del voluntariat
EVS for CEA

On
Sernaglia della Battaglia, Província de Treviso, Itàlia

Quan
1 de agost – 31 de desembre de 2018

Organització d’acollida
L’associació Legambiente Sernaglia està afiliada a Legambiente Onlus, l’organització ambiental italiana més important. Actualment compta amb prop de 150 membres i es troba a Sernaglia della Battaglia, un poble de la província de Treviso (regió del Veneto). El seu principal objectiu és la promoció d’estils de vida saludables i desenvolupament sostenible, que impliquen directament la comunitat local. Durant els últims sis anys, vam acollir voluntaris de campaments de treball internacionals i nacionals i voluntaris de Servei de voluntariat eurpeu, creant una xarxa de cooperació per a la millora i conservació de llocs naturals i la promoció exterior de les idees i valors de Legambiente.

Tasques i objectius del/la voluntari/a

  • Observar i millorar la situació de l’Oasis Fontane Bianche i de la ruta Volpere
  • Promoció del territori: informació publicitària i promocional en diverses llengües
  • Educació ambiental a escoles i a l’escola d’estiu
  • Visites guiades
  • Esdeveniments públics i iniciatives: assistència creativa i pràctica a la organització d’esdeveniments, noves propostes
  • Stands informatius i col·laboració amb altres entitats: participació en els esdeveniments d’altres organitzacions, difusió dels valors associatius i el projecte de SVE
  • Cursos de llengua per a nens i adults

Objectius principals:

  • Difondre el valor de la protecció del medi ambient
  • Promoure la ciutadania activa a la comunitat, a través de l’exemple concret de voluntaris europeus, per desenvolupar la creativitat i l’esperit emprenedor com a solució a l’atur juvenil, promoure la solidaritat i la tolerància entre la comunitat.

Perfil del voluntari
A partir de 18 anys. Els nostres voluntaris han de demostrar interessos en els objectius de la nostra associació i en el projecte, la capacitat d’adaptar-se a les diferents condicions de vida i treball, disposats a aprendre la llengua i la cultura italianes i que desitgen seguir un estil de vida diferent, compatible amb la protecció del medi ambient .

Habitatge
Casa amb dues habitacions dobles, lavabo, cuina, saló, jardí.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El viatge, el menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica, els diners de butxaca per les teves despeses (115 € per mes) estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. Per al viatge tens un màxim de 275€, que haurien de ser suficients.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari , et contactarem de seguida. Ens hauràs d’enviar un Currículum Vitae i una carta de motivació en anglès però et podem ajudar a preparar-ho.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Logo_cofinanciacion_UE_png

Anuncis