Formació a Letònia – Youth work

Nom del formació
Youth work for youth development26904498_1980839578794502_8780467805415477930_n

On
Rezekne, Letònia

Quan
7 al 13 de març de 2018

Temàtica
L’objectiu de la formació és agrupar treballadors juvenils per intercanviar experiències relacionades amb la seva tasca, i també amb el programa Erasmus+. Durant més de 30 anys, els projectes europeus de mobilitat han promogut valors europeus, tals com la participació, la ciutadania activa, la inclusió social, la tolerància i la solidaritat entre joves. Tot i així, en la ultima dècada, veiem com Europa ha experimentat canvis polítics sense precedents: una crisi econòmica i financera, l’esclat d’extremismes violents, atacs terroristes, i una creixent intolerància cap al racisme i la xenofobia. Com podem els treballadors juvenils imfluir en el desenvolupament personal, socio-educatiu i professional dels joves europeus avui en dia?

Objectius
– Entendre la perspectiva i el funcionament de les diferents associacions participants
– Intercanviar bones pràctiques
– Idear millores per a una Europa més justa i sostenible pels joves
– Generar un esperit crític

Metodologia
La formació es basarà en aprenentatge vivencial: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals d’un debat. Es promourà la idea de col·laboració més que no pas la de competitivitat, a l’hora d’entomar un debat.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Qui pot participar?
Busquem 2 participants majors de 18 anys, que treballin o participin de manera activa en entitats de l’àmbit juvenil i relacionades amb els projectes Erasmus+.
Hi haurà participants de Bulgaria, França, Italia, Macedònia, Turquia, Romania, Croàcia, Grècia, Polònia, Portugal i Malta

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari en anglès i, en cas de ser seleccionats, rebreu la confirmació al vostre e-mail per part de l’entitat d’acollida. A més, també heu d’omplir aquest formulari per a nosaltres.

Data límit d’inscripció: 7 de febrer
Per a més informació, vegeu: SEMINAR info pack

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

 

Anuncis