Formació a Letònia – Youth work

Nom del formació
Youth work for youth development

On
Rezekne, Latvia

Quan
7 al 13 de març de 2018

Temàtica
L’objectiu de la formació és agrupar treballadors juvenils per intercanviar l’experiències relacionades amb la seva tasca, i també amb el programa Erasmus+. Es busca conèixer l’impacte què aquests items tenen a en el desenvolupament personal, socio-educatiu i professional dels joves europeus avui en dia. Durant més de 30 anys, els projectes europeus de mobilitat han promogut valors europeus, tals com la participació, la ciutadania activa, inclusió social, tolerancia i solidaritat entre joves. Tot i així, en la ultima dècada, veiem com Europa ha experimentat canvis polítics sense precedent: una crisi econòmica i financera, l’esclat d’extremismes violents, atacs terroristes, i una creixent intolerància cap al racisme i la xenofobia.

Objectius
– Entendre la perspectiva i el funcionament d’altres entitats juvenils
– Intercanviar bones pràctiques
– Idear millores per a una Europa més justa i sostenible pels joves
– Generar un esperit crític

Metodologia
La formació es basarà en aprenentatge vivencial: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals d’un debat. Es promourà la idea de col·laboració més que no pas la de competitivitat, a l’hora d’entomar un debat.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Qui pot participar?
Busquem 2 participants major de 18 anys, que treballin o participin de manera activa en entitats de l’àmbit juvenil i relacionades amb els projectes Erasmus+.
Hi haurà participants de Bulgaria, França, Italia, Macedònia, Turquia, Romania, Croàcia, Grecia, Polònia, Portugal i Malta

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari en anglès i, en cas de ser seleccionats, rebreu la confirmació al vostre e-mail per part de l’entitat d’acollida. A més, també heu d’omplir aquest formulari per a nosaltres.

Data límit d’inscripció: 5 de febrer
Per a més informació, vegeu: SEMINAR info pack

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

 

Anuncis