Formació a Manchester: TIC i ocupació

Nom
Let’s connect: using TIC as a tool for sustainable employability drives among disadvantaged youths.

On
Manchester (UK)

Quan
Del 17 al 23 de juliol

Objectiu
Més de 75 milions de persones a Europa tenen mancances en les TIC, fet que dificulta trobar un treball i que incrementa el risc de pobresa i d’exclusió social. En aquest context, Let’s connect està dissenyat en col·laboració amb gent jove, formadors i representants de joventut per tal d’actualitzar els objectius marcats per la política de la UE, i apoderar els joves amb aquestes mancances. Així, el propòsit general és revolucionar les competències en TIC de les persones desavantatjades.

  • Impulsar actuals o futurs formadors, treballadors juvenils, a l’aprenentatge d’apoderar joves desavantatjats en la recerca de feina, a partir de l’ús de les TIC, xarxes socials…
  • Donar l’oportunitat als participants de conèixer millor les qualitats de les TIC i els problemes de desocupació a Europa i països fronterers.
  • Donar als participants el coneixement dels sistemes d’educació europeus i la seva provisió de les TIC i les competències laborals.
  • Millorar competències específiques necessàries per ensenyar les TIC als joves
  • Impulsar un aprenentatge intercultural a partir de la mobilitat internacional

Metodologia
Aquesta formació involucrarà els participants en dinàmiques de grup, exercicis, jocs, mètodes d’aprenentatge actius, eines educatives a l’exterior… educació no formal.

Llengua vehicular de les activitats
Anglès

Perfil dels participants
35 joves, que treballin o participin en alguna organització social o juvenil, dels diferents països: Regne Unit, Sèrbia, Geòrgia, Lituània, Egipte, Jordània i Catalunya.

 Tots els participants han de:

  • Demostrar interès en la temàtica
  • Estar molt motivats en participar i contribuir durant la formació, així com implementar activitats.
  • Estar preparat per treballar en la difusió dels aprenentatges adquirits, amb la seva organització o la comunitat en la que viu.
  • Ser capaç de seguir tot el programa
  • Ser capaç de treballar en anglès

Costos
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. Tant l’allotjament, com el menjar i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. De totes maneres, el preu del vol l’hauran d’avançar els participants com a garantia de participació, i us serà reemborsat la tornada. El bitllet no podrà superar els 275€. A partir d’aquest límit ho hauran de pagar els participants.

Com participar
Omplir aquest formulari http://goo.gl/forms/bMr9cNuGXHJoH79w1. Farem la selecció segons els criteris establerts i la motivació, i us direm alguna cosa ben aviat.

Contacte
Per a una informació més detallada descarregueu-vos aquest PDF en anglès
 LCP PROGRAMME DESCRIPTION

I si teniu qualsevol dubte, escriviu-nos a info@vibria.org 

Anuncis