Formació VOCE

Nomcelano
VOCE

On
Celano, Italia

Quan
Del 2 al 10 d’abril

Objectiu
L’objectiu d’aquest projecte és promocionar l’storytelling
(explicar històries) com a eina per a l’educació. Es busca que els joves es trobin, intercanviïn i desenvolupin tècniques com l’escriptura, les llegendes locals i els mites com un recurs inspirador i motivador per a fer dinàmiques amb joves, fent èmfasi en el potencial de la seva cultura i comunitats veïnes.

  • Impulsar actuals o futurs formadors, treballadors juvenils, a l’aprenentatge d’una eina molt potent com és la d’explicar històries per a tal d’educar els joves.
  • Donar l’oportunitat als participants de conèixer mites i llegendes sobre diferents països.
  • Millorar competències específiques necessàries per explicar històries
  • Impulsar un aprenentatge intercultural a partir de la mobilitat internacional

Metodologia
Aquesta formació involucrarà els participants en dinàmiques de grup, exercicis, jocs, mètodes d’aprenentatge actius, eines educatives a l’exterior… en definitiva, eines de l’educació no formal.

escripturaLlengua vehicular de les activitats
Anglès

Perfil dels participants
20 joves, a partir de 23 anys, que treballin o participin en alguna organització social o juvenil, dels diferents països: Grècia, Itàlia, Bulgaria, Eslovaquia, Romania i Catalunya.
Junts, haureu d’escriure i reescriure llegendes locals, mites, dites històriques, contes originals, poemes, cartes, assajos…

Tots els participants han de:

  • Demostrar interès en la temàtica
  • Estar molt motivats en participar i contribuir durant la formació, així com implementar activitats.
  • Estar preparat per treballar en la difusió dels aprenentatges adquirits, amb la seva organització o la comunitat en la que viu.
  • Ser capaç de seguir tot el programa
  • Ser capaç de treballar en anglès

Costos
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. Tant l’allotjament, com el menjar i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. De totes maneres, el preu del vol l’hauran d’avançar els participants com a garantia de participació, i us serà reemborsat la tornada. El bitllet no podrà superar els 275€. A partir d’aquest límit ho hauran de pagar els participants.

Com participar
Omplir aquest formulari http://goo.gl/forms/bMr9cNuGXHJoH79w1. Farem la selecció segons els criteris establerts i la motivació, i us direm alguna cosa ben aviat.

Contacte
Si teniu qualsevol dubte, escriviu-nos a info@vibria.org amb el subjecte Projecte VOCE.

Anuncis