Go Ahead!

copia-de-go-ahead.jpgGo Ahead! és un seminari de contacte que es realitzarà del 15 al 20 de juliol entre Terrassa i Barcelona comptarà amb la participació de 28 treballadors juvenils, de 24 entitats de 20 països de la UE. 

El seminari, té com a objectiu millorar la qualitat dels projectes internacionals d’intercanvi juvenil i el potencial que tenen com a eina d’inclusió social. La metodologia utilitzada serà l’educació no formal, es compartiran bones pràctiques i s’analitzaran projectes d’èxit tot extraient metodologies reproduïbles, prestant especial atenció als detalls que marquen la diferència i, per tant, generen un major impacte i efecte multiplicador en la societat.

12227663_1667494610129002_8542272460629171409_n

Com a resultat d’una reflexió conjunta amb altres socis europeus i locals, hem identificat la necessitat de treballar en els detalls que marquen la diferència en un projecte juvenil i repensar el nostre paper en la societat com a associació juvenil; Com treballem amb el grup abans i després de l’intercanvi per fomentar la seva participació? com introduïm aspectes de transformació social en els continguts d’un intercanvi de joves? ; per què és important conèixer els socis en persona i comprendre com funcionen les seves associacions?, com treballem temes com l’ecologia, la igualtat de gènere, la inclusió, la lluita contra la radicalització… en projectes que no estan específicament enfocats a treballar aquests temes? Som creatius i innovadors?

Sota aquests conceptes, compartirem bones pràctiques i solucions creatives, tindrem l’oportunitat de desenvolupar una xarxa internacional sòlida i efectiva de treballadors juvenils basada en interessos comuns i de desenvolupar projectes conjunts per al futur.

Logo_cofinanciacion_UE_png (1)