INTERCANVI A ÀUSTRIA

Nom de la formació
We’re looking for freedom

On
Klaffer (Àustria)

Quan
Del 24 de juny al 10 de juliol

Estatua-Llibertat-Estats-Units-Times_533956659_14268057_900x600.jpgTemàtica
Aquest intercanvi vol ajuntar 56 joves de 8 països diferents: Àustria, Macedònia, Itàlia, Espanya, Polònia, Eslovàquia, Bulgaria i Grècia.

La temàtica principal de l’intercanvi és la llibertat. Especialment avui en dia és un concepte molt important, i necessari a debatre entre els joves. No parlarem només d’experiències personals i idees pròpies, sinó també tractarem l’actualitat internacional. A partir d’això, els participants aprendran millor qui són, s’enfrentaran al seu coneixement, utilitzaran les seves competències i en guanyaran de noves. 

Objectius

  • Promoure la llibertat com a valor
  • Adquirir nous coneixements i eines per a la cretivitat
  • Promoure la consciència intercultural entre els participants
  • Desenvolupar un esperit crític

Metodologia
El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats… Aprendran a tenir més autoestima, a viure en solidaritat i democràcia, i és clar, en llibertat, per a trobar solucions i desenvolupar un pensament pràctic i cratiu. Desenvoluparan competències en relacions socials.

Qui pot participar?
Joves entre 13 i 18 anys, que tinguin un mínim coneixement d’anglès. És a dir, que puguin entendre més o menys una conversa, encara que no puguin parlar bé. 

Allotjament
Els tres últims dies de l’intercanvi es dormirà en tendes de campanya, juntament amb uns 300 joves més, coincidint amb els campaments finals d’una escola d’allà.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada. 


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és WE’RE LOOKING FOR FREEDOM. 
Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail
info@vibria.org

Anuncis