Intercanvi a Croàcia

karlovakNom de la formació
Art’s here, Rights now!

On
Karlovac, Croacia

Quan
De l’11 al 19 de setembre de 2016


Temàtica
Aquest intercanvi vol ajuntar 20 joves artistes i persones implicades en el món de l’art, provinents de Croacia, Hongria, Espanya i Regne Unit. L’objectiu és fomentar discussions al voltant de la democracia, els valors europeus, la solidaritat i els drets humans a travès de l’art. Es busca empoderar els joves, promocionant la diversitat, la tolerancia i el respecte pels drets humans.

Objectius

  • Permetre als joves artistes un intercanvi de coneixements i experiències en el camp de l’art i de la participació activa
  • Estimular el debat sobre la democracia, valors europeus, solidaritat i drets humans
  • Aumentar la confiança i la consciència dels joves
  • Crear una xarxa entre els joves participants, provinents dels diferents països, qui sap si per a futurs projectes.
  • Aumentar el pensament crític i enfortir les competències per a una futura professionalització en el camp de l’art
  • A través dels tallers, debats i un esdeveniment final, es crearan treballs artístics en diferents mitjans que enriquiran la comunitat local de Karlovac. Tanmateix, els joves del poble tindran l’oportunitat de familiartizar-se amb les oportunitats oferides pel programa europeu Erasmus+.

arte

Metodologia
Aquest projecte es basa en els mètodes de l’educació no formal,que dóna valor als coneixements i experiències dels participants. Aquest enfocament vol faclitar el procès d’aprenentatge i augmentar la interactivitat en la formació: generar un arxiu d’educació o aprenentatges a través de l’acció, el que significa que els tallers pràctics i experiències individuals serán la majoria de vegades el punt de partida per a la reflexió.

Els detalls de les activitats, metodologia, participants i materials es discutirà i es construirà durant l’APV (advanced program visit) on hi assistirà un participants de l’intercanvi (el youth leader). El youth leader serà una persona que preferiblement hagi assistit en algun projecte Erasmus+, que domini l’anglès i que vulgui ser la persona de referència del grup de 6 persones en total. Aquesta persona haurà d’estar disponible per a realitzar l’APV entre el 15 i el 18 d’agost. Et sentiries a gust en aquest paper de Youth Leader? Especifica’ns-ho al formulari, i ho tindrem en compte!

Qui pot participar?
Qualsevol jove entre 18 i 30 anys, que tingui capacitat cvreativa i artística. Es demana una implicació en el món de l’art, en qualsevol de les seves besants, i que tingui una motivació especial en la participació activa.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 170€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari
 http://goo.gl/forms/a9BC7P4fff41pn4X2 i esperar a què et contactem. El nom del projecte és: YE Croacia. Si estàs interessat per més d’un intercanvi, pots omplir tants formularis com vulguis.
Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…
Data límit d’inscripció: 31 de juliol

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org

Anuncis