Intercanvi a França

Nom de l’intercanvi
The Territory Art Zone

On
Auch (França, a 80km de Toulouse)


Quan

Del 24 al 31 de juliol

Temàtica
Aquest intercanvi vol ajuntar 20 joves de 4 països diferents: Àustria,  Itàlia, Espanya i França en grups conformats per 4 participants i un líder.

La temàtica principal de l’intercanvi és la creació d’un espai artístic i social de forma temporal on generar debat entre joves. Especialment, hi haurà un esdeveniment final “Vernissage” on tots els joves involucrats podran compartir la seva experiència personal.

Mitjançant activitats d’educació no-formal, els joves tindran l’oportunitat d’endisanr-se en el món de la mobilitat i participar en dinàmiques de creació artística!

Objectius

  • Promoure la diversitat cultural i lluitar contra qualsevol tipus de discriminació
  • Adquirir nous coneixements i eines per a la cretivitat
  • Desenvolupar un esperit crític i de tolerància

Metodologia
El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats… Aprendran a tenir més autoestima, a viure en solidaritat i democràcia, i és clar, en llibertat, per a trobar solucions i desenvolupar un pensament pràctic i cratiu. Desenvoluparan competències en relacions socials.

Qui pot participar?
5 joves entre 18 i 25 anys

Allotjament
Totes les activitats i allotjament es duran a terme al centre IMAJ (www.imaj32.fr) que serveix com a Punt d’informació juvenil al municipi, Cyber-café i Punt de coordinació d’esdeveniment artístics i concerts.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 200€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.


Què cal fer per participar
Emplenar
aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és The Territory Art Zone. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org

Anuncis