Intercanvi a Geòrgia


On
Bakuriani, Geòrgia.

Quan manspintades
Del 21 al 31 de juliol

Qui pot participar
Joves entre 13 i 30 anys

Llengua vehicular de les activitats
Anglès

Temàtica
Els participants visitaran orfenats del país i faran diverses activitats amb els joves que s’hi acullen. Aquests joves troben moltes dificultats en la recerca de feina i actualment treballen creant souvenirs manufacturats, però també tenen dificultats per trobar els potencials compradors. Els participants els donaran un cop de mà ajudant-los a realitzar exposicions, paradetes i fins i tot un festival.

A més a més, oferiran als joves l’oportunitat d’aprendre més sobre l’Erasmus+, engrescant-los a participar les diferents acvititats del programa (Intercanvis Juvenils, SVE…), per agafar, entre d’altres, competències professionals que els puguin ajudar a treballar en un futur.

Objectius de l’intercanvi
Promocionar els programes d’Erasmus+
Promocionar la ciutadania activa
Acompanyar als joves a desenvolupar-se com a ciutadans actius, i si s’escau, futurs treballadors socials
Reduir les taxes d’atur
Promoure la inclusió social

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any.

Tant l’allotjament, com el menjar i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. De totes maneres, el preu del vol (màxim 400€) l’hauran d’avançar els participants com a garantia de participació, i us serà reemborsat la tornada.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari http://goo.gl/forms/gpn9NJrQKV  i esperar a què et contactem. Si estàs interessat per més d’un intercanvi, pots omplir tants formularis com vulguis.
Data límit d’inscripció: 31 de maig

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis