Intercanvi a Lituania

Nom de la formació
Way to find… yourself

On
Druskininkai, Lituania

Quan
Del 31 d’octubre a l’11 de novembre de 2016

Temàtica
Aquest intercanvi vol ajuntar 36 joves de 6 diferents països. Es busca guanyar noves competències i deselvolupar les actuals, per tal de millorar-se a un mateix. Això es farà mitjançant dinàmiques de teatre i d’educació no formal. 

Objectius

  • Millorar habilitats socials i comunicatives, competències d’expressió artística, gestió de l’estress…
  • Eliminació dels prejudicis i la recerca de nous col·lectius
  • Cooperació social entre diferents comunitats
  • Foment de l’esperit crític

Metodologia
El projecte es basa en el desenvolupament de competències mitjançant l’art: exercicis de teatre, tallers, educació no formal… D’aquesta manera els participants tindran l’oportunitat d’absorvir el coneixement millor i més ràpid, perquè totes les activitats són pràctiques i experimentals.

La majoria d’activitats es basaran en la creativitat, de totes maneres, els joves tindran una fita: construir un espectacle que serà presentat l’ultm dia. 

Part de l’experiencia que es guanyarà serà útil en situacions de la vida real: buscar feina, interacció amb altres persones, situacions d’estres…

Qui pot participar?
Qualsevol jove entre 20 i 25 anys. Cada país-grup consistirà en 5 participants, més el youth leader. Es requereix persones que es vulguin involucrar molt en el projecte, i siguin capaces de treballar en anglès.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 270€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, en anglès, que arribarà directament a l’organització lituana d’acolldida. Haureu d’esperar la seva resposta, i si us seleccionen, us haureu de posar en contacte amb nosaltres a: info@vibria.org 

Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Informació completa del programa, en anglès
Info pack: www.druskininkujaunimas.lt/INFO_WAY.pdf
Program: www.druskininkujaunimas.lt/YE_PROGRAM_WAY.pdf

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail
info@vibria.org

Anuncis