INTERCANVI A ROMANIA

Nom de la formació
You can too!

On
Pensiunea Leonardo, Coronini, Romania

Quan
APV: Del 19 al 22 de maig
Intercanvi: del 6 al 16 de juliol
Què és l’APV? És l’Advanced Planning Visit, una trobada prèvia a l’intercanvi on només hi participen els Youth Leader de cada país. L’objectiu, és conèixer-se abans de l’intercanvi i acabar de redefinir algunes de les activitats. El YL té un rol de referent dins el grup de participants de l’intercanvi, tot i que no és responsable de ningú. Ha de parlar anglès més o menys fluid. Aquesta persona ha d’assistir tant a l’APV com a l’intercanvi.

emprenedoria_il3.jpgTemàtica
Aquest intercanvi vol ajuntar 36 joves de 6 diferents països: Macedònia, Bosnia-Herzegovina, Grècia, Itàlia, Espanya i Romania. Es treballarà el tema de l’emprenedoria juvenil, i el projete es basarà en el concepte del “do it yourself” per tal de ser proactius en diferents aspectes de la vida. A partir de hobbis i interessos personals, i mitjançant tallers, es donaran eines per a desenvolupar aquestes passions cap a un camí professional. Es treballaran les competències bàsiques que cada emprenedor ha de tenir, així com desenvolupar idees amb una visió empresarial, cap a oportunitats de feina.

Objectius

  • Promoure l’emprenedoria com una eina per a combatre l’atur juvenil, i com una oportunitat per a mantenir-se en el mercat laboral
  • Donar espai a idees focalitzades en innovació i creativitat
  • Adquirir nous coneixements i eines que donin valor a futurs professionals
  • Desenvolupar competències de proactivitat per a buscar-se un mateix la feina
  • Promoure els beneficis de l’autodesenvolupament, l’autocandidatura i l’emprenedoria
  • Promoure a consciència intercultural entre els participants
  • Desenvolupar un esperit crític

Metodologia
El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats…

Qui pot participar?
Joves entre 18 i 26 anys, interessats en millorar les seves competències, i que necessitin eines per aproximar-se al mercat laboral. Si estas a l’atur, és perfecte!

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 170€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada. El YL que faci l’APV també ho té tot cobert.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és YOU CAN TOO. Els que vulgueu ser Youth Leader ho heu d’especificar en el nom del projecte afegint: YOU CAN TOO Youth leader.

Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail
info@vibria.org

Anuncis