Intercanvi juvenil a Grècia

Nom de l’intercanviMG_8896
Why we think/do what we think/do

On
Thessaloniki, Grècia

Quan

APV: del 18 al 19 de novembre 2017 (només el responsable de grup)

Intercanvi: del 5 al 11 de febrer 2018

Temàtica
Codi deontològic: marc de valors i normes en els que basem les nostres accions.

En un món canviant com en el que vivim, hi ha molts/es joves buscant aquesta orientació per entendre on ens trobem. L’objectiu d’aquest intercanvi és explorar
codis deontològics per tal que prenguem consciència de la nostra presència i els utilitzem com a marc en les nostres pròpies vides. No som els únics en aquest món, per tant, també s’exploraran els codis deontològics que ens envolten.

Objectius

  1. Treballar el codi ètic dels/les joves
  2. Desenvolupar altres competències generals, habilitats socials i aprenentatge intercultural
  3. Crear un impacte a llarg termini

Metodologia

El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats… Aprendran a tenir més autoestima, a viure en solidaritat i democràcia, i és clar, en llibertat, per a trobar solucions i desenvolupar un pensament pràctic i creatiu.

Llengua vehicular
L’anglès, però podràs participar encara que tinguis un nivell baix

Qui pot participar?
6 joves entre 18 i 25 anys, motivats en la temàtica del projecte+ 1 responsable de grup

Allotjament
L’intercanvi juvenil es farà a Thessaloniki, Grecia. Es dormirà en un hostal juvenil i la majoria de les activitats es desenvoluparan als espais de Anazitites Theatrou, una de les organitzacions participants. 

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és Why we think/do what we think/do. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

LA DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ ÉS L’1 DE NOVEMBRE!!!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org

Anuncis