Intercanvi juvenil A healthy lifestyle through sport and nutrition

Nom del projecte: A healthy lifestyle through sport and nutrition

On: Sundsvall, Suècia

Quan:
Dates de l’intercanvi:  del 15 al 21 d’agost de 2018
Dates de l’Advanced Planning Visit: del 5 al 8 d’agost (només hi participarà el youth leader)

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Qui pot participar? 8 joves d’entre 15 i 18 anys i 2 youth leaders majors de 18 anys.

Temàtica
L’objectiu principal de l’intercanvi és submergir-se en una práctica saludable i esportiva, d’una manera entretinguda i concienciada. Es vol animar als joves a explorar la seva pròpia salut i condició física, i entendre per què una pràctica saludable al llarg de la vida tindrà un impacte positiu en la seva vida. Es treballaran espectes relacionats amb l’alimentació saludable i diferents esports i formes d’activitat física.  

Objectius
– Conèixer la importància de l’esport i l’alimentació en la salut
– Promoure un estil de vida saludable
– Promoure la diversitat cultural i lluitar contra qualsevol tipus de discriminació
– Desenvolupar un esperit crític i de tolerància entre els joves 

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “A healthy lifestyle”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit: Urgent! valorarem candidatures per ordre d’arribada.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org