Intercanvi juvenil – Culinary Diplomacy

Nom de l’intercanvi
Culinary Diplomacy – Breaking Bread to Win Hearts and Peace II
És la segona edició d’un intercanvi que es va fer aquest setembre passat, i es repeteix perquè va superar les expectatives de participants i organitzadors.

On
Presov, Eslovaquia

Quan
14 al 25 de març de 2018

Temàtica
En aquest intercanvi es busca promoure l’us del menjar i la cuina com un instrument per a crear un diàleg intercultural, amb l’esperança de millorar les interaccions socials i la tolerancia, per tal de gaudir de la diversitat de la resta de cultures.

Objectius
1. Desenvolupar més el concepte de “gastrodiplomàcia” i trobar junts maneres d’utilitzar.ho per a promoure la diversitat, la interculturalitat, el diàleg interreligiós… a les nostres comunitats.
2. Conèixer les cultures de la resta de participants mitjançant la seva gastronomia, la història dels seus menjars més típics…
3. Ajudar-nos a entendre que la diferència suma i enriqueix
4. Buscar maneres conjuntament per a lluitar contra la por generalitzada contra la diferència de religions, especialment entre les cristianes i les islàmiques.

Metodologia
El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats… per tal de desenvolupar un pensament pràctic i cratiu, que ens permeti aprendre a aprendre.

Llengua vehicular
L’anglès, malgrat no cal saber-ne gaire! 

Qui pot participar?
Busquem tres joves per incorporar-se a l’equip català, d’entre 17 i 30 anys i amb ganes d’aprendre molt sobre la temàtica. És un intercanvi amb molta gent, 75 participants provinents de Bulgària, Egipte, Hongria, Itàlia, Serbia, Lituània, Portugal, Tunisia, Romania, Malta, Jordania, França i Albània.

Allotjament
http://www.pensionadam.sk/fotogaleria.php

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport durant l’intercanvi estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El bitllet d’anada i tornada us el treureu vosaltres mateixos, tot el grup junt, i nosaltres us el reemborsarem a la tornada de l’intercanvi, en un plaç aproximat d’uns sis mesos. El budget màxim pel viatge és de 275€, xifra que hauria de ser suficient.


Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és Breaking Bread II. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

LA DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ ÉS EL 5 DE FEBRER.
Per a més informació de l’intercanvi, cliqueu aquí: INFOPACK version 11-01-2018

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a 
info@vibria.org

Anuncis