Migration – Challenge of Modernity

Nom del formació
Migration – Challenge of Modernity

On
Republica Txeca

Quan
Aquest projecte consta de dues etapes, però no és estrictament necessari participar a la segona per poder participar a la primera. El primer seminari de contacte serà del 11 al 17 de juliol. La següent serà al setembre.

Temàtica

L’objectiu és crear una xarxa d’ONGs disposades a contribuir al procés d’integració i administració de la migració. Durant el seminari es parlarà sobre accions claus des del sectors governamentals i no-governamentals per idear un pla d’acció comú. Es busca crear actituds i competències que ajudin a la construcció d’un món més pacífic.

Objectius
– Desenvolupar una actitud crítica
– Sortir de la zona de comfort per tal de descobrir-se
– Maximitzar el potencial dels participants
– Desenvolupar competències comunicatives i de resolució de conflicte
– Tenir una experiència intercultural única
– Aumentar la participació activa dels joves

Metodologia
La metodologia implementa els conceptes de “learning by thinking” i “learning by doing”. El primer concepte condueix a l’acció de reflexionar en el procés d’avançar cap algun objectiu, i saber extreure’n un coneixement. El segon, manifesta la importància de la motivació i la passió que enriqueixen l’experiència d’aprendre. La metodologia està basada en tècniques de desenvolupament i repte individuals i grupals, mitjançant simulacions creatives que connecten els continguts amb experiències personals.

Llengua vehicular
Anglès. Tot i que no tenir un bon comandament de la llengua no serà motiu d’exclusió.

Qui pot participar?
Busquem 3 joves, d’entre 18 i 35 anys, motivats en participar, que tingui algun interès en la temàtica concreta o vulgui conèixer-la una mica més.
En total sereu 24 participants, 3 per païs: Polònia, Rússia, Geòrgia, Turquia, República Txeca, Armènia, Ucraïna i Espanya.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. Així com pagar els gastos de gestió a l’organització d’acollida, 30€. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir els costos.

Allotjament
Encara s’està decidint l’allotjament però segurament estarà relacionat amb la natura i el camp ja que el projecte es desenvoluparà en una zona de muntanya. NO HI HAURÀ INTERNET DURANT EL PROJECTE PER PART DE L’ASSOCIACIÓ.

Què cal fer per participar
No s’accepten més sol·licituds.
Emplenar aquest formulari
i esperar a què us contactin. En aquest cas, la selecció la fa la mateixa organització d’acollida. Per això és important que us poseu en contacte amb nosaltres un cop us hagin seleccionat. Si estàs interessat per més d’un projecte, pots omplir tants formularis com vulguis. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org

Anuncis