Visita de preparació a Gales

IMPORTANT:

Cerquem una persona major de 18 anys que farà de responsable de grup per un intercanvi juvenil al març, amb experiència en altres projectes d’intercanvi juvenil o d’Erasmusplus.Apart de participar en aquesta reunió de planificació, també haurà de participar també a l’intercanvi juvenil a Gales que es farà del 13 al 22 de març de 2018.

Nom de l’intercanvi
Step in their Shoes

On
Gales

Dates de la visita de preparació

Del 21 al 23 de novembre de 2017

Temàtica

El projecte té com a objectiu convidar als joves a posarse literalment les sabates per CAMINAR a Gales, CÒRRER a Irlanda del Nord i ESCALAR a Escòcia, imitant la realitat de molts refugiats que han jagut de caminar o córrer per les muntanyes, creuar el mar i les fronteres tot per aconseguir aarribar a la pacífica Europa. Durant la caminada, la cursa i l’escalada i altres tipus d’activitats físiques a l’aire lliure, es treballaran temes sensibles, particularment l’inclusió.

Objectius

(1) Desenvolupament personal, que ajuda a comprendre’ns i reflexionar sobre el comportament propi i el dels altres;
(2) Analitzar les estructures socials que afavoreixen la discriminació;
(3) superar els estereotips entre les diferents religions;
(4) Sensibilitzar sobre el tema de la discriminació;
(5) Construir una comprensió més àmplia del que significa una actitud inclusiva i iniciar un diàleg interreligiós i intercultural;
(6) Comprendre les connexions entre la cultura i l’esport i comprendre els aspectes interculturals de l’esport;
(7) Estimular l’empatia cap a altres persones.

Programa de la visita de preparació

21 novembre: arribada a Londres i viatge a Gales
22 novembre: visita dels llocs on es faran les activitats i disseny del programa de l’intercanvi juvenil
23 novembre: Sortida dels participants

Metodologia

El projecte es basa en metodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats… Aprendran a tenir més autoestima, a viure en solidaritat i democràcia, i és clar, en llibertat, per a trobar solucions i desenvolupar un pensament pràctic i cratiu.

Llengua vehicular
L’anglès!

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 180€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és Step in their shoes. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit 25 d’octubre!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis