SVE a Alemanya

Nom del projecte Education for children and young adults

On  Dresden, Alemanya

Quan Des d’agost de 2019 fins a agost de 2020ib_2

Organització d’acollida
Politischer Jugendring Dresden e.V.

Tasques dels voluntaris

Els voluntaris participaran en les activitats de l’entitat relacionades  projectes educatius en entorns formals i informals, excursions educatives a institucions polítiques i memorials i intercanvis juvenils internacionals, principalment amb països d’Europa de l’Est. Les tasques estaran relacionades amb la recerca de temes polítics i històrics, la creació de material educatiu, l’assistència en la logística i la gestió dels  projectes de l’entitat i la realització de projectes educatius amb els nens i joves. Es fomentarà i donarà suport al voluntari en la creació i realització d’un projecte propi. S’oferiran oportunitats perquè els voluntaris assumeixin diverses responsabilitats, participin en la socialització política dels nens i adolescents i tinguin espai per desenvolupar idees pròpies.

Temes pràctics

Viatge: Cost del viatge d’anada i tornada cobert pel programa Erasmus+.
Transports locals: estaran coberts per l’entitat.
Allotjament: l’entitat donarà suport en la recerca de l’apartament.
Programa: es treballaran 7 hores al dia, amb dos dies de descans a la setmana.
Aspectes econòmics: Els voluntaris rebran diners per menjar i diners de butxaca per les seves despeses.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica, el transport i el viatge d’anada i tornada estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. 

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar a què et contactem. Si estàs interessat/da per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. Ens has d’enviar un CV i una carta de motivació a info@vibria.org.

Data límit d’inscripció: Les candidatures seran avaluades per ordre d’arribada!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Logo_cofinanciacion_UE_png