SVE a França

On
Digne les Bains, França (prop dels Alps)

Quan
De l’1 de juny de 2017 al 31 de maig de 2018

Qui pot participar
Els participants han de tenir entre 18 i 30 anys. Aquest projecte exigeix una persona extremadament motivada, que tingui molt interès en el treball amb joves, especialment amb nens i nenes menors de 10 anys. Han de tenir ganes de tenir iniciativa, desenvolupar les seves propies idees i treballar en equip. Alguna base d’anglès o francès pot ser d’ajuda.

Llengua vehicular
Francès

Voluntariat de què?
El voluntari treballarà a l’espai d’oci per a infants i joves La Sympatie (de 3 a 17 anys), un espai dedicat al temps lliure desprès de l’escola i la guarderia. S’hi fan moltes activitats diferents: d’esport, música, jocs, recreacions… però cada projecte és específic segons el públic i l’ambient. Sigui com sigui, estan basatas en els mateixos objectius educatius:

• Promoure la imaginació
• Facilitar l’autoestima i l’autoconeixement
• Millorar en la convivència en comunitat

Condicions
El voluntari s’allotjarà en un apartament independent, completament equipat, compartit amb l’altre voluntari/a, a 5-10 minuts caminant de l’organització d’acollida.

Hores de feina
– 24 hores a la setmana durant el temps escolar (dies lliures el dilluns i el divendres a la tarda, així com el cap de setmana)
– 37 hores a la setmana durant el període vacacional

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Ompliu aquest formulari https://goo.gl/forms/teSaPQBXKLbmxo0h1 que se’ns redireccionarà seguidament.

Data límit d’inscripció: 20 de gener

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis