SVE a Gravina

On
Gravina, Italia.


Quan
7
mesos, del 01/09/2016 al  31/03/2017

Associació d’aeeeee.jpgcollida
La Cooperativa sociale Onlus va ser fundada el 2010, per un grup de joves motivats a ajudar persones desavantatjades i aconseguir una millor qualitat de vida per a ells. Els seus valors són la cooperació, per això són una entitat sense ànim de lucre que treballa amb objectius de prevenció, tractament, rehabilitació i integració social dels usuaris, mitjançant serveis socials, de salut, educacionals i culturals.

Visiteu el seu web, i mireu la galeria d’imatges:                                               http://www.cooperativaeos.it/php/home.php

Qui pot participar. Requisits:
Es busca una persona voluntaria d’entre 18 i 30 anys, flexible i dinàmica, que sigui un apassionat dels nens. Es valoraràn competències en animació i alguna experiència en el sector del treball manual, esports, tallers o qualsevol cosa relacionada amb l’educació infantil. Un nivell bàsic o bé d’anglès o d’italià ajudaràn a una millor integració en l’equip de treball.

Voluntariat de què?
El voluntariat consisteix en agafar un rol actiu amb la comunitat local, especialment amb els nens/es desavantatjats. El seu objectiu serà implementar activitats planificades previament, i tindrà l’oportunitat de desenvolupar el seu projecte personal amb l’ajuda i el suport de l’equip. El voluntari guanyarà una enriquidora experiència per el seu creixement personal i professional.

Allotjament
El voluntari viurà en un apartament amb altres voluntaris, al centre històric del poble, conegut pels seus carrers estrets, vistes arquitectòniques precioses i amb una vida nocturna activa.  Gravina és una ciutat coneguda per la gran catedral que té, moltes caves visitables i un gran parc per disfrutar, passar l’estona, organitzar concerts. El pis està a 10 minuts en transport públic del lloc de treball.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. A més a més, es dóna una petita ajuda econòmica de 115€.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari
http://goo.gl/forms/0Wez02E3gS1GgmpQ2 i esperar a què et contactem. El nom del projecte és: SVE Gravina. Si estàs interessat per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis.
Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, parlar amb l’associació italiana, resoldre dubtes…
Data límit d’inscripció: 20 d’agost

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
info@vibria.org

Anuncis