SVE a POLÒNIA: treballa amb infants i joves

On
Lublin, Polònia

Quan
Per a iniciar quan abans millor, i durant 12 mesos!

Qui pot participar
S’apreciarà una persona que ja hagi tingut experiència amb el treball amb infants, pedagogia, educació, però també pot participar-hi qualsevol persona que hi tingui interès i ganes d’aprendre en aquest nou àmbit.

Llengua vehicular
Polonès

Voluntariat de què?
El voluntari treballaria al Day room “Kowalska 3”- Daily Support Facility, un espai on els infants de 5 a 9 anys hi passen el temps lliure desprès de l’escola i la guarderia. Els nens poden aprofitar per a fer els deures, o bé feines manuals que els agradin, així com tallers de música, dansa, esports, aprendre altres llengües… que aumenten les seves capacitats, i qui sap si descobrir la seva passió. Es busca que Kowalska 3 sigui “un altre món” per a ells, on s’hi puguin divertir, relaxar i aprendre.

nen-pinturaL’espai està situat al casc antic de la ciutat. A part d’una bonica arquitectura i atmosfera, l’entorn té algunes dificultats: la gent que hi viu són sovint provinents de famílies pobres, que estan lluitant amb problemes socials com alcoholisme, desocupació, desestructures socials… per això, un dels objectius és donar eines als joves per a afrontar situacions de manera calmada.
El rol del voluntari serà el de donar suport als treballadors en les tasques comunes. Així mateix, el voluntari farà el seu propi taller de cultura, llengua o algun altre si veiem que és adient pels petits. A més a més de les activitats al Day room, el voluntari farà tallers o xerrades en escoles i instituts sobre el SVE, la seva cultura o algun tema en el que estigui interessat.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Envia’ns un e-mail indicant-nos el teu interès amb el subjecte: Day room Kowalska 3- EVS application. Acte seguit et contactarem per a passar-te un formulari en anglès, que anirà directe a l’associació d’acollida. Un cop feu el contacte amb ells, podeu accedir a més informació, parlar amb l’associació polonesa, resoldre dubtes…
Data límit d’inscripció: 15 de desembre

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis