SVE a Romania – SWIF

Nom del voluntariat
SWIF- Social Work Integrated Followups

On
Craiova, Romania

Quan
Incorporació immediata i fins al 15 de setembre de 2018

On desenvoluparas el voluntariat
Centrul Regional de Economie Sociala és una ONG activa a la ciutat de Craiova. El seu objectiu principal és el d’oferir un marc estructural en què s’ofereixin activitats per tal de contribuir al desenvolupament de la comunitat i a la promoció de l’economia social. El seu desig és empoderar les comunitats mitjançant l’autogestió a llarg termini.

Tasques i objectius del/la voluntari/a
Els voluntaris d’aquest projecte s’involucraran directament en la planificació, organització i implementació d’activitats d’educació no formal en institucions educatives de Craiova. Ho faran a traves del desenvolupament de la llengua i el multiculturalisme; de la creativitat i l’autodesenvolupament; del desenvolupament d’habilitats socials; i amb esports i salut física.

Els objectius principals seran:

  1. Crear i desenvolupar pràctiques d’inclusió social i d’educació no formal
  2. Promoure el voluntariat i transferir pràctiques d’inclusió social a joves de les escoles de Craiova.
  3. Augmentar les oportunitats per al desenvolupament social de 90 joves amb discapacitat de tres institucions socials de Craiova
  4. Generar creiement personal i oportunitats de desenvolupament dels voluntaris

Perfil del la voluntari/a

  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Ser una persona activa, oberta, innovadora i responsable
  • Estar motivat per el projecte en concret i per l’educació no formal o educació en el lleure
  • Tenir habilitats socials
  • Tenir moltes ganes d’aprendre
  • Nivell bàsic d’anglès que permeti entendre i ser entès pels altres (capaç de comunicar-se)

Es busca un/a voluntari/a que ja tingui experiència en el treball educatiu, ja que una de les característiques clau d’aquest projecte seran la innovació, creativitat, experimentació i avaluació. Els voluntaris participaran de sessions de brainstorming des del principi, generant noves idees i renovant les que ja tenia el centre, provant noves metodologies i desenvolupament anàlisis per assentar les millors bases per al canvi. L’objectiu d’aquest proces serà el de crear un grapat de pràctiques que són transculturals, transferibles i reprogramables on sigui.

Suport lingüístic
Curs de romanès – 1 cop per setmana 

Habitatge
Els/les voluntaris/es viuran en apartaments llogats a la ciutat de Craiova compartits amb altres voluntaris. Cada allotjament assegurarà bones condicions de vida: llits individuals, cuina equipada, bany, sistema de calefacció, aigua freda i calenta…

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El viatge, el menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica, els diners de butxaca per les teves despeses… estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. 

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari , et contactarem de seguida. Ens hauràs d’enviar un Currículum Vitae i una carta de motivació en anglès però et podem ajudar a preparar-ho.

Data límit d’inscripció: URGENT es valoraran les sol·licituds per ordre d’arribada
Per a més informació, obriu aquest document: Open Call for Volunteers SWIF

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Logo_cofinanciacion_UE_png