SVE Noruega

noruegaOn
A la zona de Gudbrandsdalen, a Noruega.
Ringebu i Vinstra estan situats en una zona molt rural de Noruega, a 250km al nord d’Oslo (la capital). Tota la regió consta d’uns 13.000 habitants, tot i que la zona sigui bastant gran. De manera que no hi ha ciutats, només petits poblets. És ideal per a persones a qui els agrada passar temps a la natura, escalant, esquiant… La ciutat més propera és Lillehammer (a 70km), que acolirà els Jocs Olimpics Juvenils del 2016 (s’inicien el 12 de febrer). És important tenir clar que es tracta d’una zona molt poc habitada, i que per conèixer gent s’ha de ser de ment oberta a interactuar amb persones de qualsevol edat, especialment en activitats organitzades.

Quan
9 mesos, d’ocutbre de 2017 a finals de Juliol de 2018

Qui pot participar. Requisits:
Es busca una persona voluntaria d’entre 20 i 30 anys, flexible i dinàmica, amb bones habilitats comunicatives. És important que li agradi treballar amb gent jove.
Ha de disposar de carnet de conduir, que parli i escrigui anglès (mínimament) i que tingui coneixements informatics bàsics. És important que pel treball amb joves, el voluntari utilitzi els seus propis coneiements i hobbies per a desenvolupar les activitats, com poden ser: fer pel·lícules, pintar, ballar, teatre, cuinar, competicions, jocs… Es busca un voluntari que facilment pugui utilitzar la seva propia experiència i interessos per interactuar amb els joves.

Voluntariat de què?
La tasca principal del voluntari serà la de treballar amb joves d’entre 13 i 18 anys. En segon lloc, el voluntari organitzarà també esdeveniments culturals per a totes les edats.
Una setmana qualsevol, pot ser similar a això:

Dilluns, 10-18: treballar a l’espai jove de Ringebu
Dimarts, 09-15: organitzar esdeveniments culturals i fer classes de norueg.
Dimecres, 15-22: treballar a l’espai jove de Vinistra
Dijous, 09-15: treball d’oficina i fer classes de norueg
Divendres, 15-22: treballar a l’oficina de Ringebu

El voluntari també treballarà alguns caps de setmana durant l’any, quan hi ha esdeveniments o festivals. De totes maneres, el voluntari té dret a 2 dies de festa per mes treballat (juntament amb els caps de setmana habituals).

Allotjament
En total sereu dos voluntaris/es de diferents països. Viureu junts en un apartament de la ciutat.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari https://goo.gl/forms/uUUIk8rhyY4Djbw93 i esperar a què et contactem. El nom del projecte és: SVE Noruega. Si estàs interessat per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis.
Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, parlar amb l’associació italiana, resoldre dubtes…
Data límit d’inscripció: 10 de setembre

IMPORTANT
El participant haurà de tenir un certificat de la policia abans de ser seleccionat. És un requisit que es demana a Noruega per treballar amb joves menors de 18 anys. Però és un tramit fàcil d’aconseguir.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

 

Anuncis