SVE “YES” a Romania

Nom del projecte Youth Entrepreneurship Skills

On
Craiova, Romania

Quan
Del 15 d’agost al 15 de desembre de 2018

Organització d’acollida
Association Comunities for Youth
 és una ONG que actua a la ciutat de Bailesti.
La missió d’ACT és desenvolupar, implementar i donar suport als programes de desenvolupament juvenil construïts entorn dels conceptes d’aprenentatge permanent, mobilitat i associativitat. L’ACT treballa per capacitar els joves participen activament en la societat per millorar les seves pròpies vides. L’objectiu d’aquest empoderament és establir un moviment comunitari ampli que afavoreixi la participació positiva dels joves en la resolució de problemes que els afectin, tractant-los com a recursos, no com a problemes.

Tasques i objectius del voluntari

L’objectiu general és augmentar les possibilitats d’autoocupació (emprenedoria) i d’ocupació laboral per a 150 alumnes de 5 escoles secundàries a Craiova amb l’ajuda de 5 voluntaris/es.

Temes pràctics

Viatge: ACT comprarà els bitllets d’avió.
Transports locals: estaran coberts per ACT.
Allotjament: ACT acollirà als/ a les voluntaris/es a l’apartament llogat a la ciutat de Craiova, 4 habitacions, 2 banys, cuina i bany equipats, sistema de calefacció, aigua freda / calenta, connexió Wi-Fi…
Programa: l’horari serà flexible i adaptat a l’horari de les institucions. Entre 3 i 4 hores al dia amb els joves i 1-2 hores / dia per a la preparació de les activitats.
Dies lliures: Cada voluntari/a té dret a 2 dies lliures / setmana (normalment els caps de setmana). 12 dies de vacances al projecte que podeu utilitzar com vulgueu.
Suport lingüístic: 2 sessions de llengua romanesa per setmana els primers 4 mesos i 1 sessió per setmana durant la resta del projecte.
Comunicació: cada voluntari/a rebrà una targeta SIM romanesa per a telèfons mòbils
que es recarregaran mensualment
Aspectes financers: 
Diners per menjar: 120 euros / mes
Diners de butxaca: 60 euros / mes

 

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica, el transport i el viatge d’anada i tornada estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. 

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar a què et contactem. Si estàs interessat/da per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. Ens has d’enviar un CV i una carta de motivació a info@vibria.org.

Data límit d’inscripció: 15 d’abril

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org 

Logo_cofinanciacion_UE_png

Anuncis