SVE SWIF2 a Romania

Nom del SVE
SWIF- Social Work Integrated Followups

On
Craiova, Romania

Quan: 15 de Gener a 15 de Abril  de 2019

Organització d’acollida: on desenvolupareu el vostre voluntariat
Centrul Regional de Economie Sociala és una ONG activa a la ciutat de Craiova. El seu objectiu principal és el d’oferir un marc estructural en què s’ofereixin activitats per tal de contribuir al desenvolupament de la comunitat i a la promoció de l’economia social. El seu desig és empoderar les comunitats mitjançant l’autogestió a llarg termini.

Tasques i objectius del voluntari

En total participaran 8 voluntaris provinents d’Itàlia i Espanya. Es treballarà amb infants en risc d’exclusió, alguns/es d’ells/es amb capacitats diverses en diferents escoles de Craiova. Els voluntaris participaran directament en la planificació, organització i implementació d’activitats d’educació no formal en aquests centres. També es realitzaran diverses activitats de promoció del voluntariat per als joves de la zona.

Els/les voluntaris/es podran desenvolupar les seves competències en àrees com la comunicació, el treball en equip, la dinamització de grups… i comptaran amb una tutoria personalitzada. 

Tasques

Crear, desenvolupar i implementar un conjunt d’activitats per promoure l’inclusió social en 4 àrees clau: desenvolupament del llenguatge i l’interculturalitat, creativitat i desenvolupament personal, habilitats per socialitzar i esport i vida sana. Entre 8 voluntaris/es i durant 4 mesos.

Perfil del/la voluntari/a

  • Tenir entre 18 i 30 anys.
  • Els voluntaris han de ser persones pro-actives i sociables amb interès i motivació per treballar amb infants en risc d’exclusió.
  • Ser una persona oberta, activa, creativa, innovadora i responsable.
  • Tenir ganes de fer del seu voluntariat una experiència d’aprenentatge.
  • Tenir un nivell mínim d’anglès (capaç de fer-se comprendre).

Suport lingüístic
Curs de romanès – 1 cop per setmana 

Allotjament
Pisos compartits (amb altres voluntaris/es), al centre de la ciutat.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE, també rebràs diners de butxaca per als teus gastos. El cost dels bitllets d’anada i tornada se subvencionarà fins a 275€. 
CRES comprarà els bitllets en coordinació amb la Víbria, mantenint informat/da al voluntari/a en tot moment.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari , després prepara un Currículum Vitae i una carta de motivació i envia-ho a info@vibria.org. Si necessites un cop de mà t’ajudem a preparar aquests documents 😉

Data límit d’inscripció: es valoraran les candidatures per ordre d’arribada. 

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png (1)