SVE a Romania

Nom del SVE
SWIF- Social Work Integrated Followups

On
Craiova, Romania

Quan: 1 de maig 2018 a 31 d’agost de 2018

Organització d’acollida: on desenvolupareu el vostre voluntariat
Centrul Regional de Economie Sociala és una ONG activa a la ciutat de Craiova. El seu objectiu principal és el d’oferir un marc estructural en què s’ofereixin activitats per tal de contribui al desenvolupament de la comunitat i a la promoció de l’economia social. El seu desig és empoderar les comunitats mitjançant l’autogestió a llarg termini.

Tasques i objectius del voluntari
En total hi haurà 8 voluntaris provinents d’Itàlia i Catalunya. 
Els voluntaris del projecte SWIF participaran directament en la planificació, organització i implementació d’activitats no formals en institucions educatives de la ciutat de Craiova, activitats dirigides a assolir els objectius del projecte.

Objectius d’aprenentatge
En primer lloc, els voluntaris que són beneficiaris directes del projecte i es beneficiaran d’un pla de desenvolupament personal guiat que fomenta el desenvolupament de competències. Per a ells, l’impacte principal es basarà en el seu desenvolupament i habilitats personals:

1. Crear, desenvolupar i implementar un conjunt de pràctiques facilitadores d’inclusió social (pertanyent a les 4 àrees clau: desenvolupament del llenguatge i el multiculturalisme, creativitat i desenvolupament d’expressió pròpia, desenvolupament d’habilitats de socialització, esport i vida sana) que compleixin els criteris de transferibilitat , la replicabilitat. Entre 8 voluntàris/es i durant 4 mesos.

2. Implementar, desenvolupar exemples de millors pràctiques i provar la replicabilitat i transferibilitat de pràctiques prèviament desenvolupades amb l’ajuda de 8 voluntaris que treballen en 3 institucions socials durant 3 mesos.

3. Promoure el voluntariat i la transferència de pràctiques d’inclusió social a almenys 30 voluntaris locals de 2 escoles secundàries, amb l’ajuda de 8 voluntaris amb un termini de 3 mesos.

4. Augmentar les oportunitats de desenvolupament personal i social de 90 joves
discapacitats de 3 institucions socials a Craiova mitjançant la implementació de tallers no formals (Aprox 68 tallers / institució) sobre 4 temes clau
5. Proporcionar oportunitats de creixement i desenvolupament personal per a 24 voluntaris dividits en 3 etapes EVS involucrant-los en la planificació, implantació i avaluació de tallers no formals per a joves amb discapacitat.

Perfil del/la voluntari/a

  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Els voluntaris han de ser persones pro-actives i sociables que amb interès i motivació per treballar amb joves i ajudarlos en els seu procés de desenvolupament personal i professional.
  • Ser una persona oberta, activa, creativa, innoadora, responsable i motivada
  • Tenir ganes de fer del seu voluntariat una experiència d’aprenentatge
  • Tenir un nivell mínim d’anglès (capaç de fer-se comprendre d’alguna manera)

Suport lingüístic
Curs de romanès – 1 cop per setmana 

Habitatge
Els/les voluntaris/es viuran en apartaments llogats a la ciutat de Craiova compartits amb altres voluntaris.
Cada allotjament assegurarà bones condicions de vida (llits individuals, cuina equipada)
bany, sistema de calefacció, aigua freda i calenta…

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, el curs d’idioma, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El cost dels bitllets d’anada i tornada se subvencionarà fins a 275€, tot el que superi aquesta xifra ho haurà de posar el voluntari. De totes maneres, ha de ser suficient.

CRES comprarà els bitllets en coordinació amb la Víbria, mantenint informat/da al voluntari/a en tot moment.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari http://goo.gl/forms/0Wez02E3gS1GgmpQ2 i esperar a què et contactem. Si estàs interessat per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis.

Més informació aquí!

Data límit d’inscripció: URGENT contacta de seguida amb info@vibria.org

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis