TC – Strengthen your power

Títol del projecte
Strengthen your power

On
Sables d’Or les Pins, França

Quan
Del 12 al 20 de setembre de 2018

Tematica
Es tracta d’una formació per a treballadors juvenils que tenen ganes de millorar les competències professionals en els àmbits d’empoderament, resilència i salut mental utilitzant el teatre, mindfulness i la connexió amb la natura.
Es vol emfatitzar que els joves sapiguin com reaccionar davant de situacions d’estrès o repte, i es posarà el focus en la resolució de conflictes mitjançant la gestió de les emocions i les habilitats creatives.

Metodologia
La formació es basarà en aprenentatge vivencial i en l’educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals d’un debat.

Objectius
– Desenvolupar el sentit d’empoderament pròpi, la resiliencia i la salut mental dels participants, i posar sobre la taula idees per a millorar aquestes capacitats en els joves amb que treballen.
– Explorar noves metodologies per a generar curiositat en els altres, reducció de l’estres, creativitat, resiliència i un pensament positiu.
– Eperimentar metodologies de meditació i relaxació
– Utilitzar la nostra propi enginy per construir el material de la formació, i co-apendre tots mitjançant experiències personals.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Qui pot participar?
Qualsevol jove a partir de 18 anys, que parli anglès i tingui motivació veritable per a participar. A més a més, ha de ser una persona que treballi amb joves.

Cost
Per poder participar en aquest projecte s’haurà d’ingressar una quota de 70€ a l’entitat d’acollida. A part d’això, també cal fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és Strengthen your power. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit d’inscripció: es valoraran les inscripcions per ordre de recepció!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis