Training: Think like nature

Nom del formació
Think like nature: emotional intelligence in Forest Schools

On
Ironbridge, Coalport, UK

Quan
Del 30 de maig al 6 de juny

Temàtica
Aprofundir en diferents aspectes de les escoles de bosc, o forest schools

Objectius

  1. Empoderar treballadors del món social i educatiu, i compartir abm ells metodologies de les escoles de bosc, per tal que les puguin aplicar en la seva comunitat.
  2. Desenvolupar competencies i habilitats en sistemes d’aprenentatge de consum col·laboratiu, co-distribució, co-working, col·lectivitat i acompanyar-loes amb exemples pràctics d’ús.
  3. Crear una atmosfera de treball col·laboratiu, on el projecte “Think like nature” s’anirà construint amb els propis participants, i serà debatut constantment. Però també generar la possibilitat de desenvolupar o continuar el projecte en el futur.
  4. Conèixer les escoles de bosc més representatives de UK, conèixer el seu context, objectius i els processos de treball.
  5. Desenvolupar una actitud crítica
  6. Tenir una experiència intercultural
  7. Aumentar la participació activa

 

escolesbosc.jpgMetodologia
La metodologia implementa els conceptes de “learning by experience”, amb un aprenentatge a partir d’experimentar diferent activitats i la seva posada en pràctica; “learning to play, playing to learn”, que posa a l’abast el joc com a eina de coneixement.

Llengua vehicular
Anglès. Tot i que no tenir un bon comandament de la llengua no serà motiu d’exclusió.

Qui pot participar?
Busquem 3 joves, d’entre 18 i 35 anys, motivats en participar, que tinguin relació amb les escoles de bosc.

En total sereu 21 participants, 3 per país: UK, Romania, Espanya, Lituania, Italia, Malta i Turquia.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 30€ que son vàlids per tot un any. Així com pagar els gastos de gestió a l’organització d’acollida, 30€. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 270€, que en principi han de ser suficients per a cobrir els costos.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar a què us contactin. En aquest cas, la selecció la fa la mateixa organització d’acollida. Per això és important que us poseu en contacte amb nosaltres un cop us hagin seleccionat. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

L’ultim dia per a aplicar és el 14 d’abril. I la selecció es farà el 21 d’abril.

Més informacio del projecte aquí.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a
 info@vibria.org
I si voleu contactar directament l’organització, envieu un mail al Justinas: hello@abroadship.org

Anuncis