We are all people

Nom del projecte: We are all people

On: Stará Ľubovňa, Eslovaquia

Quan: del 14 al 21 de setembre de 2018

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Per això ha de ser major d’edat. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Qui pot participar?
6 joves d’entre 16 i 19 anys + 1 youth leader major d’edat.
La resta de participants seran provinents d’Eslovaquia i Romania.

Temàtica
Per què és tan important respectar els drets humans? En la búsqueda d’una resposta, els participants tindran el temps de reflexionar, fer dinàmiques de grup, debats, role-playings… i realitzar un vídeo de conscienciació, amb la resposta que el grup hagi trobat. Aquest vídeo es difondrà per diferents països, per escoles, per entitats… Els participants adquiriran competències comunicatives, d’interculturalitat, i aprendran a prevenir el racisme, els prejudicis i la intolerancia mitjançant un aprenentatge intercultural.

Objectius
– Promoure la inclusió social, els valors ètics comuns i l’equitat
– Reflexionar sobre els estereotips, la xenofòbia i l’extremisme
– Intercanviar punts de vista amb persones de països diferents
– Promoure la participació activa dels joves
– Desenvolupar un esperit crític

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. No passa res si no en saps massa, pots aprofitar per millorar-lo!

Allotjament
http://cvc.sk/ubytovanie/

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “We are all people. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Deadline
URGENT! Es valoraran candidatures per ordre d’arribada!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis