We eat to live, Not live to eat!

Nom de l’intercanviguide_to_seasonal_produce_thumb
We eat to live, Not live to eat!

On
Spileo, Grècia

Quan
Del 22 al 31 d’octubre 2017

Temàtica
El projecte “Eat to live, Not live to eat” és un intercanvi juvenil internacional, en el que participaran 50 joves de 7 paisos europeus ( Grècia, Itàlia, Croàcia, Eslovaquia, Dinamarca, Turquia i Espanya), sobre mals hàbits alimentaris i malalties associades a aquests hàbits. L’interncanvi s’acull a Spileo, Grevena a Grècia en un pintoresc poble envoltat de natura.

Objectius

L’obesitat avui en dia és un assassí “silenciós” que amenaça a moltes persones, independentment de la seva edat. Un fet curiós tenint en compte que mentre la meitat del planeta es troba permanentment en dieta, l’altra meitat viu en condicions deplorables sense accés a menjar ni aigua potable. Aquest projecte es centra en les malalties relacionades amb l’alimentació i l’obesitat.

Molts joves tenen una dieta poc saludable, acompanyat d’un estil de vida sedentari, sovint, tot i voler fer un canvi, no compten amb el suport necessari, per això aquest projecte els ajudarà a entendre els riscos associats als mals hàbits i ajudarà als joves a desenvolupar nous hàbits saludables. Un procés que requereix paciència i persistència però que comptarà amb tot el suport.

Metodologia

El projecte es basa en mètodes d’educació no formal: tallers, dinàmiques, jocs, debats, tot basat en la pràctica i l’experiència.

Llengua vehicular
L’anglès, tot i que un nivell bàsic serà suficient.

Qui pot participar?
Participaran 6 joves de 15 a 25 anys i un responsable de grup. L’únic requisit és que estiguin motivats i interessats en la temàtica del projecte.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci de La Víbria Intercultural, 30€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió se subvencionarà un màxim de 275€, xifra que hauria de ser suficient per a cobrir un viatge d’anada i tornada. + es pagaran 20€ a l’organització d’acollida al arribar a l’intercanvi, aquests diners seran invertits en una sorpresa pels participants durant el projecte.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…
URGENT!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis