Young in Europe

Nom del projecte: Young in Europe

On: Bornholm, Dinamarca00-promo-image-a-travel-guide-to-bornholm-island-in-denmark.jpg

Quan: del 19 al 26 d’octubre de 2018

Qui pot participar?
8 joves d’entre 18 i 30 anys + 2 youth leaders, majors de 18 i sense límit d’edat.

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup i manté el contacte amb l’entitat d’acollida. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Temàtica
La comunicació i la narració de contes són els temes centrals del projecte, s’exploraran també diverses disciplines com la dansa (tango argentí), dramatúrgia, escenografia… en diversos tallers. Aquest coneixement ens permetrà crear les nostres pròpies actuacions. Aquest projecte té com a objectiu: utilitzar la dansa, el teatre i la narració d’històries en un context intercultural a fi de permetre una comunicació fluida. Capacitar els joves, compartir habilitats, estimular els participants, crear xarxa i ajudarlos a agafar confiança en ells mateixos a fi que pugin transferir l’aprenentatge en altres joves.

Objectius

– Compartir coneixements sobre la joventut a Europa a través de disciplines creatives.

– Desenvolupar i treballar eines creatives per a la comunicació.

– Comunicar-se a través d’actuacions creades en processos de grup.

– Animar a la joventut a involucrar-se i a inspirar-se per organitzar activitats similars per la seva comunitat

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. No passa res si no en saps massa, pots aprofitar per millorar-lo!

Allotjament

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 280€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Young in Europe. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Deadline
Es valoraran candidatures per ordre d’arribada!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis