A beautiful mind

beautiful mind 1

En el projecte “A beautiful mind” vam treballar a través de l’educació no formal per sensibilitzar i conscienciar, tant a nosaltres mateixos com a la gent de l’entorn, sobre la salut mental.

Va ser un projecte intens emocionalment on vam connectar amb el nostre jo interior i també amb els altres participants.

Activitats

Durant el projecte vam fer activitats per saber i compartir que enteníem com a salut mental, que entén la societat, per connectar amb nosaltres mateixos i amb el grup, i per veure que podíem fer nosaltres per millorar la nostra salut mental i la dels altres.

Beautiful mind 2

Movement Therapy

En aquesta activitat vam treballar la connexió amb el nostre cos a través del moviment, vam experimentar amb diferents músiques, movent-nos sols o acompanyats dins del grup.

beautiful mind 3
beautiful mind 4

beautiful mind 5

beautiful mind 6

beautiful mind 7

Mandala

beautiful mind 8

En aquesta activitat vam debatre la utilitat dels mandales i també vam aprendre l’estructura i els passos per crear-los.

Visita a l’escola

beautiful mind 9

Durant el projecte vam fer una visita a l’escola que treballa i acull a infants i joves amb diversitat funcional psíquica que estan en l’etapa d’educació obligatòria.

La nostra visita va ser per col·laborar amb l’escola per pintar un mural que cobris tot un passadís i a fer activitats plàstiques perquè poguessin participar tots els infants i joves. Per això, abans d’anar-hi vam preparar diversos tallers, com ara: pintar samarretes, jocs amb pintures i tatuatges.

Tot i les nostres pors prèvies sobre si les activitats funcionarien o si tindríem dificultats amb l’idioma, vam acabar molt satisfets. Les activitats van sortir genial i vam acabar la visita compartint un esmorzar amb ells.

beautiful mind 13beautiful mind 14beautiful mind 15

Nit intercultural

Vam fer tres nits interculturals i nosaltres vam compartir l’última nit amb Lituània. Per aquesta nit vam portar menjar típic, vam explicar diferents tradicions (com el Tió, vam fer que els participants del projecte li donessin menjar durant tot el dia) i també vam fer un joc per comprovar quan sabien de nosaltres.

beautiful mind 16

Catalan Team

Som un grup de joves d’arreu de tot Catalunya amb interessos diversos i motivats per conèixer gent i saber més sobre la salut mental.
beautiful mind 17

beautiful mind 18