Participa

Vols associar-te a la Víbria i formar part d’un gran projecte? Tens ganes de participar en les activitats que organitzem? Et vols implicar al teu territori? No en tinguis cap dubte, hi estàs convidat/da

Què pots fer?

 • FES-TE SOCI/A
  Per 30€ l’any podràs gaudir dels nostres avantatges als socis: apuntar-te a les classes de llengüa que ofereixen els nostres voluntaris europeus, participar a les sortides culturals i acvititats diverses que organitzem i rebre de primera mà les propostes que oferim en cada moment … i és clar, ajudarnos a tirar endavant la nostra tasca diaria. Escriu-nos a info@vibria.org
 • SIGUES MENTOR D’UN DELS NOSTRES VOLUNTARIS EUROPEUS
  Cada mes d’octubre ens arriben diversos voluntaris d’arreu d’Europa a Terrassa, durant el dia treballen les hores que els correspon, però com tot nouvingut, no coneixen gran cosa. A nosaltres ens encanta acollir-los, i fer-ho de la millor manera possible. Ens ajudes? La tasca del mentor és oferir un suport al voluntari que arriba, ja sigui anar a prendre unes tapes de tant en tant, conèixer-se, ajudar-lo en tasques administratives, i el que sorgeixi! La relació que tingueu és personal i depèn de cada cas, però ser mentor significa un compromís d’almenys 1h/setmana per dedicar-la al voluntari. I qui sap, potser es converteix en una millor amiga.
  Omple el formulari: https://goo.gl/forms/jDhqmZHUKigKztC43
 • FES CLASSES O CONVERSA EN CATALÀ/CASTELLÀ
  Tens ganes d’ensenyar llengües? Els nostres voluntaris necessiten molta pràctica per a millorar el català o el castellà. Pots oferir-te per a fer conversa, o bé si t’hi atreveixes per a fer classes de gramàtica.
 • COMPARTIR LA TEVA EXPERIÈNCIA – BORSA DE TESTIMONIS

Has participat en diferents programes de mobilitat (CES, intercanvis juvenils, formacions, etc.) i vols compartir la teva experiència? Les joves que estan començant a donar els seus primers passos en el món de les activitats internacionals els agradaria molt poder obtenir més informació i aprendre de les experiències en primera persona, resoldre dubtes i expressar les seves opinions. Si vols motivar i encoratjar a aquells que acaben de descobrir aquest món, pots formar part de la Borsa de Testimonis! Omple aquest formulari i t’inclourem en una llista de difusió amb la qual et convidarem a participar en xerrades, activitats i esdeveniments de difusió.

 • PROPOSA’NS ACCIONS LOCALS O INTERNACIONALS, les posarem en marxa!
  A La Víbria volem estar arrelats al nostre territori, i a la seva gent. Si ets jove, i tens propostes culturals, d’activitats de lleure, relacionades amb la interculturalitat… o tantes altres que podrien ser, podem mirar de posar-les en marxa. El nostre bagatge associatiu ens permet començar iniciatives amb facilitat, sempre que convreguin amb els nostres valors.
 • ORGANITZA UN PROJECTE ERASMUS+
  Si ja has fet algun projecte europeu d’educació no formal (Intercanvis juvenils, SVE o Formacions Internacionals) i tens ganes de ser tu qui l’organitzi, pots fer-ho! Nosaltres mirarem que sigui viable, i en aquest cas, estarem al teu costat i posarem tots els mitjans necessaris per a fer-lo possible.