Formacions Internacionals

Projectes actuals

Training Course Agros

Què son? Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, roll playings…). Les formacions es duen a terme per a formadors professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiin en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta.

Temàtiques. Hi ha moltes temàtiques diferents, sempre amb un rerefons social, i pensades per a que els participants puguin implementar els coneixements a la seva feina o en el seu dia a dia. 

Quant costa? Les formacions estàn subvencionades per la UE, que decideix apostar pels joves, amb el seu programa Erasmus+. De manera que tens tots els costos coberts:
– Viatge anada i tornada
– Allotjament
– Menjar
– Activitats formatives

On? Les formacions poden ser en qualsevol país d’Europa i els participants vénen també de diferents països. També acollim formacions aquí a Catalunya, on s’hi pot participar igualment.

Si t’interessa fer alguna altra formació, pots mirar en aquest web https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/, buscar una formació que t’agradi i nosaltres estarem encantats de ser la teva associació d’enviament, és a dir, t’ajudarem a fer els tramits i farem la teva participació legalment possible.

10203240194986066

Anuncis