Experiències de voluntariat a l’estranger

Estàs pensant en fer un voluntariat a l’estranger amb el Cos Europeu de la Solidaritat? Aquí tens un recull d’experiències de les nostres voluntàries. T’animes?
 
 
 
”A través de workshops d’art comunitari i utilitzant l’art com a una eina, vam desembocar a generar preguntes i contra atacs envers les circumstàncies, a reflexionar sobre l’aprenentatge i a crear comunitat per sobre d’uns resultats.”
 
image-7
 
 
“El primer proyecto me enseñó a valorar las pequeñas cosas bonitas de la vida, a valorar el tiempo, la amistad, el aprendizaje y el trabajo en equipo. Aprendí a amar Bailesti, la cultura rumana y la organización.”
 
img_20200914_150330_292
 
 
Quan li preguntem a la Catalina com està anant el voluntariat, ens explica que “la experiencia hasta ahora con mucho trabajo, pero era lo que andaba buscando!!! Un equipo increíble, proyectos increíbles, incluso ya he redactado mi primer proyecto junto a dos colegas de la oficina así que estoy muy feliz. Parece que esto va enserio y la gente está muy motivada por hacer cosas buenas, así que siento toda esa bella energía”. Aquí teniu el text que ens ha escrit!
 
20200915_180657
 
 
“Aquí treballo la terra, sento la natura i tinc la llibertat de combinar aquestes àrees amb el món
artístic i social i sento que estic aprofundint en els temes que realment m’interessen i als quals m’hi vull dedicar.”
 
IMG-20201005-WA0003
 
 
 
“Durante el primer mes, mis actividades consistieron en ayudar en el centro de pensionados y brindar clases de español a las personas que estuviesen interesadas.[…]  Esta etapa ha sido muy satisfactoria, ha traído un respiro a mi vida”.
el huevo

Voluntariats del projecte Human Capital a Matera

“Human Capital és el projecte que ha permès a 7 joves: l’Alien, el Bruno, la Maria, l’Eva, l’Andreu i l’Aran fer un voluntariat a Matera, Itàlia i participar a les activitats de la Capital Europea de la Cultura 2019, una aventura trepidant que per alguns ha estat de 2 mesos i per altres de tot un any”.

Voluntariat SHIFT Project a Romania

“Un projecte amb deu voluntaris d’arreu d’Europa que consistia en l’elaboració de continguts literaris amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància d’una premsa i d’un servei literari veraç i honest”.