Against New Addictions

Nom del projecte: Against New Addiction: Switch-off your device and promote street-sport

On: Acireale, Sicilia, Itàlia

Durada: 4 mesos, dates segons disponibilitat de la persona voluntaria

Organització d’acollida: Elios

 

Creada en 2007, Elios es una associació juvenil que té com a objectius principals promoure l’educació no formal i les activitats per a joves. L’associació té diversos àmbits d’interès i d’acció como l’esport, la protecció medioambiental, l’intergenerationalitat i la cooperació social… Per a complir aquestes objectius Elios desenvolupa diversos tipus de projectes europeus. 

Descripció del projecte: en l’última dècada hem pogut contemplar la difusió massiva d’internet i de noves xarxes de comunicació, permetent una expansió i una millora de les possibilitats de comunicació que han franquejant tots els límits de temps i de distància i han permès un accés il·limitat a fonts d’informació. L’objectiu general del projecte és el de fomentar un coneixement crític i desenvolupar un us sa d’internet i de les noves tecnologies per fer prevenció dels riscos de l’addició  a l’internet, als telèfons i a les xarxes socials.

Rol del voluntari:

Per complir aquests objectius, el voluntari estarà en contacte amb joves d’entre 14 i 25 anys per sensibilitzar-los i organitzar una campanya online per difondre el missatge del projecte.

Condicions:

Els voluntaris seran allotjats en un pis compartit totalment equipat. Segons el nombre de persones voluntàries ( i el gènere) tindran una habitació individual o compartida. 

Els voluntaris comptaran amb una targeta de recàrrega mensual per comprar menjar i beure.

Criteri de selecció: Persones molt motivades i amb iniciativa pròpia. No es reuqereix experiència prèvia.