CES a Irlana. Glencraig Life Sharing project

Nom del projecte: «Glencraig Lifesharing Project»

On: Nord d’Irlanda, entre Belfast i Bangor

Durada: 9 mesos – Inici al juliol

Organització d’acollida: Camphill Community Glencraig

Glencraig, situat a Irlanda del Nord, entre Belfast i Bangor, es troba en una bonica finca de 45 hectàrees amb boscos, camps i parcs inclinats fins a la riba de Belfast Lough. Forma part del Moviment Internacional de Camphill iniciat el 1939 pel doctor Karl Konig i influït per les recomanacions de Rudolf Steiner. Glencraig es va establir el 1954 per proporcionar un enfocament únic per donar suport a infants, joves i adults amb diversitat funcional i dificultats d’aprenentatge. La comunitat de Glencraig també promou activitats socials, culturals, artístiques i pràctiques ambientals sostenibles.

Descripció del projecte

El voluntariat sempre ha estat un aspecte fonamental del que es proporciona a Glencraig. Cada any 20 – 40 voluntaris internacionals participen en la vida de Glencraig. La majoria d’aquests voluntaris provenen d’Europa continental, i alguns d’altres continents, Irlanda i altres parts del Regne Unit. Aquest any i després d’un programa pilot realitzat amb anterioritat, la majoria de places seran ocupades per voluntaris del Cos Europeu de Solidaritat. 

Glencraig Life Sharing Project (GLSP) és un projecte inclusiu on els voluntaris conviuran i treballaran conjuntament amb persones amb capacitats diverses. El projecte també estarà obert a persones amb necessitats especials i menys oportunitats. Cinc dies a la setmana, el voluntari donarà suport a persones amb capacitats diverses en una de les cases de la ciutat de Glencraig. El voluntari també podrà donar suporten els següents aspectes: granja, jardí, finca, taller de bugaderia i manualitats. El voluntari participarà en activitats de voluntariat durant aproximadament 37,5 hores setmanals, ja sigui al matí de 19 a 14.30 h o la tarda / vespre de 14 a 21.30 h

Condicions:

Participar al Cos Europeu de Solidaritat no té cap cost! El menjar, l’allotjament, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la UE. El/la voluntari/ària també rebrà diners de butxaca per a les seves despeses. 

Per a més informació descarrega’t l’infopack. Glencraig ESC Project Info for Volunteers 2019-20

Què fer per participar:

  1. Descarrega i omple aquest documentESC Volunteer Application
  2. Prepara el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  3. Envia els documents a info@vibria.org especificant el projecte al que vols participar.

Contacta’ns

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

2_eu_flag_co_funded_vect_pos_[cmyk]_left_ES.gif