CES a Matera, Itàlia «Casa Netural»

Nom del projecte: «Casa Netural»

A: Matera, Itàlia

Quan: Juny 2019 (9mesos)casa netural

Data límit: Es valoraran les candidatures per ordre d’arribada

Organització d’acollida: Team for Youth Association

 

Casa Netural és un espai de col · laboració i convivència, punt de referència per a la innovació social  al sud d’Itàlia. És una associació amb més de 100 persones associades i moltes on es realitzen tot tipus d’activitats que van des de l’agricultura, fins a projectes de regeneració urbana, l’ensenyament d’idiomes amb mètodes no formals,  la creació de productes artesanals, la col · laboració familiar, etc. és també una “incubadora d’empreses”  poc convencional, sense capitals de risc.

Les persones associades ajuden / capaciten la gent a executar els seus propis projectes, a partir d’un “somni professional” fins a la creació d’una empresa. Experimenten un nou tipus de projectes d’economia compartida amb una implicació contínua de la comunitat en la generació d’idees i en les etapes de disseny.
En una regió amb una alta taxa de desocupats, el projecte té com a objectiu crear una
nova cultura i noves oportunitats de treball i economia.

 

Matera, capital de província, és una ciutat de la regió de Basilicata, al sud d’Itàlia. Va ser capital de Basilicata de 1663 a 1806. La ciutat es troba en un petit canó tallat per la Gravina.
Coneguda com la Città Sotterranea (“la ciutat subterrània”), amb el seu centre històric “Sassi”, al costat amb el Parc de les Esglésies rupestres, va ser guardonat com a Patrimoni de la Humanitat per La UNESCO des de 1993.
El 17 d’octubre de 2014, Matera va ser declarada amfitriona italiana de Capital Europea de la Cultura per a 2019, juntament amb la ciutat búlgara de Plovdiv.

Condicions

Els/les voluntaris/es s’allotjaran en pisos de lloguer compartits amb totes les despeses cobertes. 
Els voluntaris reben també diners de butxaca i diners per menjar.

El voluntariat europeu no té cap cost de participació. Et demanem que et facis soci/a de la Víbria: 40€ que són vàlids per tot un any. 

L’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària:

  • joves de 18 a 30 anys;
  • motivació;
  • flexibilitat;
  • ment oberta;
  • amb ganes de treballar en un espai obert i dinàmic

Què fer per participar:

Omple aquest formulari i espera a que et contactem. Si estàs interessat/-a en més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. A més, has de enviar-nos el CV i una carta de motivació en anglès a info@vibria.org ‘CES a Casa Netural’ com a assumpte.

Contacta’ns

Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

2_eu_flag_co_funded_vect_pos_[cmyk]_left_ES.gif