CIRCUS PEDAGOGY AS A TOOL TO DEVELOP YOUTH WORK

Circus, EslovèniaOn: Brežice, Eslovènia

Quan: Del 17 al 24 de setembre 2019 

Qui pot participar?
2 treballadors juvenils majors de 18 anys

Temàtica
El curs de formació “Circus Pedagogy As a Tool to Develop Youth Work” està organitzat per l’Associació CIK / Circus La Bulle (Eslovènia).
Durant el curs de formació de 8 dies, els 30 participants descobrirem com utilitzar la pedagogia circense com a mètode de treball juvenil. Utilitzem activitats de circ com a forma de pedagogia en l’ensenyament i en l’educació no formal. La idea principal és que l’activitat del circ sigui atractiva i divertida per a tothom, fent-la ideal com a eina de treball educatiu amb joves.

Objectius
L’objectiu és introduir als joves i als treballadors activitats positives i saludables que fomentin la cooperació i que reforcin la confiança, alhora que desenvolupin la coordinació i la persistència. El resultat final és molt més que aprendre aquestes habilitats: també ajuda a millorar l’autoestima, construir un capital social i dirigir la gent cap a formes de vida positives.
L’objectiu principal del nostre projecte és ensenyar als participants els conceptes bàsics de diverses habilitats del circ, com ara acrobàcies de companys i grups, malabarisme, diabòlies, modelatge de globus… i mostrar-los com preparar i implementar un taller de circ, que poden utilitzar com a eina en el treball amb joves. Al final de la formació, tots els participants disposaran de coneixements sobre com preparar i implementar un taller bàsic de pedagogia del circ. Durant el projecte, els participants (amb l’ajut de formadors) prepararan un curt espectacle de circ que presentaran davant comunitat local. Després de la mostra, els participants dirigiran el taller de pedagogia del circ per a la comunitat local i posaran a prova el que han aprés.

Països participants
Espanya, Croàcia, Eslovènia, Eslovàquia, Grècia, Romania, Països Baixos, Itàlia, Turquia, Lituània, Polònia, Letònia, Macedònia.

Allotjament
Els participants es podran allotjar a les habitacions de 6 llits amb accés Wi-Fi i es podrà utilitzar servei de bugaderia, cuina compartida i un acollidor saló. L’alberg té una terrassa assolellada amb vista sobre el castell i el parc de la ciutat, on els participants poden gaudir i relaxar-se.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€. I per la gestió de l’entitat d’acollida, 20€. El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Circus Pedagogy As a Tool to Develop Youth Work”Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.
Data límit 24 de juny!

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org