Erasmusik

Nom del projecte: Erasmusik

On: Gemlik, Turquía

Quan: del 1 al 12 d’abril 2019

Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 30 anys i un youth leader sense limit d’edat

Temàtica

La música és un instrument que permet a les diferents comunitats intercanviar identitat, creences I estil de vida. A causa del ràpid desenvolupament global, els joves tendeixen a escoltar música popular, independentment del seu origen o cultura. Aquest projecte pretén desenvolupar l’interès per la música folk, que permetrà intercanviar punts de vista sobre diferents cultures, costums i valors. Aquest diàleg contribuirà a l’eliminació de prejudicis, a través del treball en la tolerància i el respecte als altres membres de la comunitat.

Els joves seran allotjats en Bungalows en un entorn natural al costat del mar. Seran 42 participants en total, i a resta provenen de França, Polonia, Romania i Lituània.

Objectius

  • Preservar i diseminar la música Folk
  • Conèixer les nostres identitats i arrels
  • Jam sessions
  • Aprenentatge entre iguals
  • Explorar el propi potencial i guanyar confiança en un/a mateix/a
  • Diàleg intercultural
  • Treballar la tolerància i el respecte
  • Promoure la participació activa dels joves

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 360€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Erasmusik”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit 16 de desembre!

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org