EUROPEAN UNION VOLUNTEER FOR INCLUSION

 

EU Volunteer for InclusionOn
Craiova, Romania

Quan
Del 10 al 16 de juliol 2019 

Qui pot participar?
2 treballadors juvenils majors de 18 anys

Temàtica
El seminari reunirà treballadors/es juvenils que treballen amb joves amb menys oportunitats i facilitarà el contacte entre les associacions que representen. La idea del seminari és reflexionar i crear idees per a futurs partenariats Erasmus + i nous projectes per al 2019 i el 2020.

Objectius

  • Establir una xarxa de 14 organitzacions acreditades amb l’ajut de treballadors joves que coordinin activitats locals amb joves amb menys oportunitats;
  • Desenvolupar 5 plans de projectes Erasmus+, que impliquin joves amb menys oportunitats.
  • Equipar a les 28 persones participants amb competències específiques (coordinació de l’equip voluntari, mediació, formació, etc.) necessàries per desenvolupar un projecte de voluntariat internacional reeixit.

Països participants
Espanya, Grècia, Turquia, Portugal, Bulgària, Romania, Països Baixos, Croàcia, França, Dinamarca, Estònia.

Allotjament
Habitacions de 2 persones.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 40€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 360 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “European Union Volunteer for Inclusion”Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Data límit 10 de abril!

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org