M3

On
Hornsjoe, Noruega

Quan
Del 24 de maig a l’1 de juny de 2019

Qui hi pot participar?
Estem buscant dues persones que siguin voluntaries o treballadores d’alguna entitat que treballi amb joves o amb projectes de mobilitat internacional. Els participants han de ser majors d’edat, amb un nivell d’anglès fluït i amb ganes i energia per a treballar unes 9 hores diaries en aquesta temàtica.

Temàtica
“M3 – management, marketing and money for youth work organisations” és una formació que vol ajudar en la gestió del marqueting i de la comptabilitat en les organitzacions juvenils.

Objectius
En aquesta formació, tractarem de garantir la qualitat, estabilitat, sostenibilitat i visibilitat dels projectes i programes dels participants (i de les seves entitats). Moltes vegades, s’adaptaran els plantejaments del sector privat i econòmic a les necessitats i realitats de les nostres organitzacions de la societat civil (associacions, cooperatives, entitats sense ànim de lucre…)

Analitzarem les estructures pròpies, els procedemients de treball habituals, així com la planificació i els mecanismes de control. Introduirem eines de gestió que poden ajudar-nos a assegurar la qualitat i la sostenibilitat dels nostres projectes. També coneixerem importants aspectes de finançament tals com el fundraising, budgeting, comptabilitat i control. I també tractarem l’emprenedoria social, la digitalització i l’us de les xarxes socials.

Els punts importants a tractar seran:

  • Estratègia i màrqueting
  • Com fer una organització saluldable
  • Visibilitat
  • Finançament i recursos
  • Elaboració d’un pla de desenvolupament de Business
  • Seguiment i difussió

Podeu veure més informació en aquest infopack: M3.CALL.FOR.PARTICIPANTS new

Allotjament
La formació tindrà lloc a un hotel envoltat de muntanyes: “Hornsjø Høyfjellshotell” (http://www.hornsjoe.com). Els participants dormiran en habitacions de dues a quatre persones unisex.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€.
Aquesta formació l’acull i organitza l’Agència Nacional de Noruega, i e
l menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 360 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “M3”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Data límit de participació 26 d’abril.

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org