Mindful leadership

Què
Formació de llarga durada dividida en tres etapes: dos cursos presencials i un curs d’aprenentatge online a distància.

On
Peci pod Sněžkou, República Txeca.

Quan
Primera trobada del 8 al 16 de juny del 2019 a República Txeca.
Segona trobada del 15 al 21 d’octubre del 2019 a Turquia. (els participants a la primera trobada tindran prioritat per participar a la segona).

Qui hi pot participar?
Estem buscant tres persones treballadores o voluntàries d’alguna entitat o col·lectiu juvenil que hi desenvolupin un paper de lideratge o gestió de projectes. Les participants han de ser majors d’edat i tenir un nivell d’anglès fluït amb capacitat de comunicar-se. És obligatori implicar-se en la totalitat de la formació i tenir disponibilitat per participar en totes les seves etapes.

Temàtica
Mindful leadership: become a mindful leader és una formació de llarga durada que vol potenciar les habilitats de lideratge del personal clau de les entiats per tal d’ajudar a les organitzacions i col·lectius a reduir la fluctuació de personal i fomentar-ne una implicació i permanència més estable.

Objectius
En aquesta formació es tractarà el concepte de lideratge conscient reflexionant sobre l’estil, pràctiques i activitats pròpies de lideratge, així com la relació entre les persones implicades en un mateix col·lectiu de manera que les participants puguin aplicar i multiplicar les eines i habilitats adquirides i maximitzar la participació en la seva àrea local.

Es treballaran eines i habilitats de lideratge conscient per tal de millorar les capacitats organitzatives i de gestió i es discutirà la importància dels valors i del diàleg intercultural per tal d’establir estratègies de comunicació respectuosa.

Els temes que es tractaran són:

  • Educació no formal
  • Lideratge conscient
  • Participació juvenil
  • Creativitat i disseny de projectes

Podeu veure més informació en aquest infopack.

Allotjament
La primera formació tindrà lloc entre muntanyes en aquest allotjament: http://www.rozkos-lucky.cz/cz/. Les participants han d’estar preparades per pujar un turó el primer dia.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€ i per la gestió de Génesi, l’entitat orgnitzadora, 40€.

El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge, sempre i quant que la persona participi de tot el projecte.

Què cal fer per participar
Cal omplir aquest form
ulari en català o castellà.

 

Un cop fet només cal esperar que us contactem en cas de ser les persones escollides!

Data límit d’inscripció 10 de maig del 2019.

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org