Peers for Equality

 

Nom del Training

Peers of Equality

On

Arad, Romania

Quan:

Dues fases:  23 de març – 30 de març

19 d’octubre-25 d’octubre

Tematica:

Formació per treballadors de joventut sobre la igualtat de gènere

L’any 2018 el Consell de la Unió Europea va definir la promoció de la igualtat de gènere en l’educació formal com a educació no formal i per això va adoptar mesures perquè els treballadors i les treballadores de joventut es formin en aquests àmbits

Dintre d’aquest context, els representants de les següents associacions Ofensiva Tinerilor  (Romania) Peer Training Organisation and Y-Peer (Kirguistan) es van ajuntar per a intercanviar les seves competències sobre l’educació en l’igualtat de gènere. L’objectiu principal del programa és el d’oferir practiques a les educadores perquè elles puguin canviar la visió de la joventut en la igualtat de gènere:

-desenvolupar un esperit crític al respecte de les tradicions i dels estereotips que contradiuen els drets humans

-empoderar les participants per a combatre la pressió social que exerceix aquesta forma de discriminació

-prendre consciencia de l’impacte negatiu de la discriminació de gènere

-destacar el valor de la tolerància

“Peers for equality” és una resposta a aquesta necessitat de formar els professionals de joventut a través d’un projecte amb dos trainings el primer a Arad i el segon a Ramnico Valcea.

El primer training “Thematic  Awarness Training”(TAT) dura sis dies, l’objectiu principal és el de  definir el tema del training  i estimular l’adquisició de competències socials al voltant dels valors de no-discriminació i d’igualtat de gènere.

El segon és de 5 dies pels trainers que han participat a un TAT i volen aprofondir   les seves competències de coordinació per a reproduir el procés als seus països fent tallers sobre el tema.

Qui pot participar:

Els participants han de ser treballadors juvenils que vulguin adquirir noves competències a l’hora d’organitzar activitats i tallers basats en l’igualtat de gènere i contra la discriminació a través de l’educació no formal. El denominador comú entre els participants radicarà en les seves necessitats i motivacions per a abordar aquests temes i prendre decisions socials després del training. Per això la selecció es realitzarà a través d’un qúestionari per a evaluar les motivacions dels participants i la seva aplicació posterior als seus països d’origen. Seleccionem duas personnas. 

Cost
El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió es subvencionarà amb un màxim de 275€.

Mès informació: info pack for SO peers for equality (1)

Què cal fer per participar?
Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar. Data límit 2 de febrer