REC Europe

On:
Auch, França

Quan:
 Del 19 al 24 d’agost de 2019

Qui pot participar?
2 treballadors juvenils majors de 20 anys

Temàtica
Aquesta formació, organitzada per l’entitat francesa Media Commun Occitanie, agrupa nou organitzacions internacionals.

En el context d’un projecte internacional que utilitza metodologies d’educació no formal per guiar la temàtica, s’oferira l’oportunitat de crear xarxa amb els partners per tal de cooperar per una ciutadania activa i inclusiva, mitjançant l’art, més específicament, la música i la radio. S’espera desenvolupar un espai per tal d’intercanviar bones pràctiques, eines interessants, experiències de treball en el camp de la inclusió dels joves amb menys oportunitats. Es crearan espais per tal que els participants desenvolupin la capacitat d’organitzar futurs projectes transnacionals en el marc d’Erasmus+. Durant el seminari, coneixereu professionals de la joventut que treballen la integració social i la participació com a eines quotidianes.

Objectius

  • Compartir i explorar pràctiques pedagògiques al voltant de l’art i de la ràdio, per millorar la qualitat i la creativitat dels projectes amb gent jove
  • Desenvolupar competències artístiques
  • Crear xarxa amb altres entitats europees
  • Informar i descobrir possibilitats de cooperació en el marc d’Erasmus+

Països participants
Grècia, Hongria, Itàlia, Àustria, Romania, República Txeca, Lituània, França i Catalunya.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€.

El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 180 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “REC europe”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Data límit 8 de juliol

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org