Seminari de contacte – Social Impact Lab

 

Copy of You TOO can 2 TC.png

On
Bakuriani, Geòrgia

Quan
De l’1 al 8 de març 

Qui pot participar?
4 joves majors de 18 anys

Temàtica
En un moment d’altes taxes d’atur juvenil i crisi de refugiats a Europa, un dels problemes més grans per als joves i, especialment, per als joves immigrants, refugiats i sol·licitants d’asil resulta ser la feina. Hi ha un alt percentatge d’atur entre els joves als països de la UE i països veïns, i alguns d’ells tenen taxes fins i tot superiors al 50%. L’objectiu del projecte “Social Impact Lab” és explorar el concepte d’emprenedoria social (ES), com una forma innovadora de resoldre problemes socials en el treball amb joves utilitzant habilitats empresarials. Els participants intentaran descobrir els desafiaments socials/ ambientals identificats pels joves en les seves comunitats i triar el desafiament que volen abordar.

Objectius

  • Promoure el concepte d’emprenedoria social entre treballadors juvenils, animar als participants a vincular treball social i emprenedoria;
  • Identificar diferents perspectives sobre l’emprenedoria social en diferents països i veure el seu ús per a un impacte positiu en l’esfera juvenil;
  • Desenvolupar una xarxa d’entitats, enfocada a crear consciència en l’àmbit de l’emprenedoria social i la innovació;
  • Ampliar el coneixement dels participants sobre la iniciativa, la innovació i la seva creativitat i el seu efecte en el treball amb joves.

Països participants
Moldàvia, Polònia, Hongria, Espanya, Egipte, Líban.

Allotjament
Els participants s’allotjaran en un alberg, en habitacions de tres o quatre llits. Cada habitació tindrà un bany i connexió a internet disponible.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Cal que els participants tinguin una assegurança de viatge i salut (no cobert pel projecte).

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 40€ que són vàlids per tot un any, i una quota de participació de 30€ per a l’organització d’acollida, per garantir la millor qualitat possible del projecte. El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 530 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Social Impact Lab”Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret en descriure els seus motius de participació en el formulari.

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org